Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nb92 wnbud2nb2kn2i2

O ile cm wyzszy?

Polecane posty

Gość ladadipdapdapidaj
podczas każdego wyjazdu krajoznawczego rzucam się na każdy pomnik przedstawiający męskich twardzieli, przerastają mnie cn. kilkakrotnie, co za mężczyźni, istny ideał wzrostu :)

Gość tiktititititiit
a po co ci to, wydluzysz sobie nogi czy jak? to rownie bzdurne pytanie jak np "jaka wielkosc cyckow jest idealna" wiadomo ze takiej nie ma zajalbys sie leczeniem swoich kompleksow bo nie ma nic gorszego niz ktos z kompleksami

Gość n2i2nep928h21p9
tiktititititiit - chce wiedziec...

Gość fafafafa
o 10-15cm. ja mam 184, on 194... mniam.

Gość sdfwefdvdc
Ja mam 168. Podobają mi się faceci 20 cm wyżsi

Gość Salamandryna
Ja tam nie mam wielkich wymagań. Mężczyzna może być 7, 8 cm wyższy ode mnnie. ;) No, ale najbardziej podobają mi się tacy 10-12 cm wyżsi.

Gość 186
a mnie strasznie kręcą małe drobne kobietki, szczególnie takie, które widać, że lubia byc zdominowane :D a widać od razu po zachowaniu hmmm tylko się taką zajmować rozmarzyłem się :D

Ja mam 183 centymetry wzrostu i podobają mi się kobiety o wzroście 165-175 centymetrów.

Gość aaaadqdqq
mhmm

Gość średni wzrost
20-30 cm wyższy to wymiar, który mi dpowiada

Chyba was pogięło. Zacząłem studia w grupie 90 osób. Założmy że faceci stanowili równo 50% i było ich 45. Zaledwie 4 miało więcej niż 190 centymetrów. Czterech z 45, czyli zaledwie 9%.

Gość średni wzrost
dlaczego pogięło? mam 165c m.zakładając, że mężczyzna będzie wyższy o 20 cm to tylko 185cm.znam wielu mężczyzn o takim wzroście. zresztą napisałam, że mi to odpowiada, a nie, że dyskwalifikuję mężczyzn niższych. wzrost to nie wszystko...

Gość średni wzrost
Taka kobieta ma duży problem...:) Wydaje mi się, że większość z nas lubi, aby mężczyzna był chociaż trochę wyższy, gdy założymy buty na obcasach.

Gość to nie jest tak że jest
jakieś minimum. Mój mąż jest wyższy ode mnie 18 cm i jest super, ale kiedyś byłam zabójczo zakochana w facecie, który był wyższy ode mnie parę zaledwie centymetrów. Czułam się z nim świetnie, bo to on wówczas był dla mnie seksowny. Wzrost to nie wyznacznik, to raczej cecha towarzysząca. Znam wielu wysokich, za którymi nawet bym się nie obejrzała.

Gość lkdnw092h2h2982r
jasne, mąż pasujacy do obcasu, wymowka strasznie mierna, dlaczego nie macie sily zeby powiedziec wprost ze interesuja was tylko wysocy zamiast chowac sie za takimi skrajnie glupawymi wymowkami??

Gość lkdnw092h2h2982r
to nie jest tak że jest : "który był wyższy ode mnie parę zaledwie centymetrów" tzn ile?

Gość Wyssoki
Ja mam wzrost 196 i lubię patrzeć na Kobiety z góry !

Określenia "wysoki" i "niski" są względne. Facet który ma 2 metry też może zostać określony jaki niski, jeżeli porówna się go np. z the Great Khali (220 cm): http://www.greatkhali.net/wallpapers/slides/the-great-khali%20(6).jpg To ten wielki, który trzyma Batistę za ramię. Aczkolwiek przeciętny europejski mężczyzna ma około 180 cm wzrostu i myślę że właśnie tę wartość powinniśmy traktować jako uniwersalny punkt odniesienia do naszych rozważań.

Gość db298rbhiunr2u2
nieprawda stwierdzenie wysoki i niski ma sens tylko w stosunku do ogolnej populacji, porownywanie 2 wysokich i mowienie ze jeden z ncih jest niski poniewaz znajdzie sie ktos wyzszy jest tylko i wyłacznie głupotą

Gość Larapinta
Musi być o 10-15 cm wyższy ode mnie. Ja 175 cm.

Gość db298rbhiunr2u2
Madusia--> A 174,5 przejdzie? A jaki najleposzy?

Gość Cyprysek_18
naprawdę te wypowiedzi są denerwujące.... "O ile dziewczyny, musi być od Was MINIMALNIE wyższy facet"- autor nie pyta się tylko o Waszych "misiaczków", ale o OGÓLNE odczucia i wymagania.... więc nie udzielajcie irytujących odpowiedzi, tylko przeczytajcie coś 3 razy... ja mam 171 cm, więc dla mnie minimalny dopuszczalny wzrost to 174 cm. chociaż pewnie gdybym się zakochała, to mogłabym mieć faceta tego samego wzrostu. nie ukrywam jednak,że dużo bardziej lubię wyższych facetów- chociażby dlatego żeby nie wyglądać przy nim jak tyczka mając na sobie szpilki. idealny wzrost (dla mnie) to 180 cm i więcej... mój chłopak jest wyższy ode mnie o 11 cm i bardzo mi to odpowiada :)

Gość bd298bu2b922
Nie przesadzaj, wiekszosc odpwoiada konkretnie

Gość bd298bu2b922
kciukam- a iel masz?