Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambi24

Pomocy! Okres nie chce się skończyć!

Polecane posty

Witam. Mam problem. Już 8 dzień mam bardzo intensywne krwawienie. Zaczęłam właśnie brać tabletki anty \"Cilest\", czy to może być przyczyną przedłużającego się okresu? Na ogół trwał tylko 5 dni i był skąpy Kobietki, miałyście takie objawy? Niepokoję się...

Zaczęłam dopiero pierwsze opakowanie od początku tego cyklu. Czytałam, że mogą pojawić się upławy, ale to co mam to intensywne krwawienie!

Gość eddesa
jest to normalne jak zaczelas brac tabletki takie cos moze trwac nawet cały miesiac wiec sie nie martw

Dzięki, trochę mnie uspokoiłaś. Kurcze, jakoś nie zachwyca mnie perspektywa całomiesięcznego krwawienia...No, ale wiedziałam na co się decyduje;-)

To niestety typowe. Ja tak miałam przy Diane 35- najpierw przedłużający się okres, a potem plamienia.

Gość a ja uważam.............
że powinnaś się z tym zgłosić do ginekologa. Raz tez tak miałam - po zmianie tabletek. A ten wyłuszczył sprawę i powiedział że są dla mnie nieodpowiednie. Tyle że ja zgłosiłam się gdzieś po 10 dniach - czekałam, nie wiem po co. Zmieniłam tabsy i było ok

chyba poczekam jeszcze kilka dni. Lekarz kazał mi \"twardo brać tabletki i nie zważać na ewentualne rewolucje\". Ciekawe podejście...