Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

pytania do moderatorówP

Polecane posty

mam dwa pytania: 1. Mam w swej stopce link do fotki... Czy grożą mi jakies kary z waszej strony za to, przyznaję że jest to moja fotka, ale jakbym chciał zrobić psikusa i wstawił tam fotkęnp. kumpla:P to jak byście zareagowali i wogóle co o tym sadzicie 2. zrobicie coś z Tymi waszymi serwerami, bo kafe aż bucha od uzytkowników i cos wam nie wystarczaja te serwery w udźwignięciu ich:P

dokładnie ladaco:P:P:P kiedyś moderzy mieli purprowe nicki a teraz co:P:P:P

Gość cguos
vampire a skad oni maja wiedziec, czy ta fotka twoja czy kumpla? przeciez nie wierdza, jak wygladamy naprawde:) jak im nie powiesz, to Ci nic nie zrobia:)

ok no rozumię ale skoro mogę mieć fotkę w stopce i nic mi za to nie grozi a oni nie wiedzą czyja ona jest / no bo skąd mają wiedzieć/ to równie dobzre nie powini się wnerwiac ze wklejamy linki do zdjęć w topikach...

no tak to racja - takie cos trzeba usuwać;) no spoko, a z tymi serwerami to jak będzie, bo macie tu niezłe przeciazenie zrywa mi nieraz połączenie i wogóle:P:P

Gość cguos
moim zdaniem, jesli ktos juz ma zdjecie w stopce, to bedzie to raczej zdjecie jego, ewentualnie osoby, z ktorej sa bardzo dumni. np. dziecka. partnera itp. problem w tym, że zdjęcia osob trzecich wklejane w topikach najczęściej sluza temu, zeby sie z czlowieka ponabijac. w stopke nikt by sobie raczej nie wpakowal zdjecia spasionej babeczki z cellulitem i sadlem lajacym sie z kazdej strony( takie zdjecia byly dzis na forum). tu nie chodzi raczej o tepienie zdjec w ogole. predzej chodzi o zapobieganie szargania imienia osob postronnych ty bardziej, ze osoby te najczesciej nie moga sie w zaden sposob bronic i zwyczajnie o tym fakcie nie wiedza.

Ok dziękuję za odzew dostałem odpowiedź;) więc jesli mi nic nie grozi to temat do usunięcia;)

Gość ihoseihgngh
Vampire - ok rozumiem pisze się z m na końcu, a nie ok rozumię:|Skąd Ty w ogóle taki wyraz wytrzasnąłeś? Rozumię.... oh dear God...:| A tak poza tym to nie mogłeś jakieś ciekawszej fotki wstawić? Ta rozpięta koszula, postawa i gołe stopy... Wyglądasz na niej jak jakiś chętny, obojętny:P Nie mówię tego obraźliwie, tylko serio fotka takie robi wrażenie;)

nie lubię formy i nie zwracam uwagi na ortografie - takie zboczenie wywołane indywidualizmem:P:P:P więc jeśli zwracasz uwage na formę to u mnie jej nie znajdziesz :P:P:P a fotka ma nawiązywac do SOLIDARNOŚCI:P:P:P vivat ploretariat:P:P:P i mi fotka się podoba;)

Indywidualizm górą:P:P nie mam profilu na nk, nie pisze poprawnie po polsku i jadę zawsze pod prąd /ostatnio naprawdę jechałem pod prąd:P/

I tak trzymaj Vampi....wiele osób lubi Cię za to jaki jesteś,nie jak piszesz....

gdziekolwiek jestem to zawsze jestem sobą, mam dar do pzrystosowania się do różnych środowisk - no szanowni państwo z pewnych rzeczy się nie wyrasta;)

i rozumię wytrzasnęłem z futuryzmu:P:P:P następnym razem napiszę ROZuMIE:P

Gość ihoseihgngh
Fotka to rzecz gustu, jednym będzie się podobać, a innym nie, nie ma co dyskutować. Natomiast ortografia świadczy o Tobie, w tym przypadku na niekorzyść i nie ma się czym chwalić. Idąc do jakiegoś urzędu i wypełniając dokumenty też strzelisz byka i uzasadnisz to indywidualizmem?? Chyba nie do końca rozumiesz znaczenie tego pojęcia;)

ja kujawsko-pomorskie miejwięcej;) a czemu się obnażam kiedyś musi być ten pierwszy raz;) i przynajmiej ludzie wiedzą z kim piszą:P choćbyz wygladu:P:P:P

połowa ludzi na tym forum jest z kujawsko-pomorskiego...a druga połowa ze śląska:O zaczyna mnie to już wkurzać😠:P nikogo ode mnie...nikogo😠

monte - z kuj-pom raptownie znalazłem kilka i to z Bydgoszczy jeszcze za to z południa polski to masę ludzi;)

isohei ja pracuję w urzędzie:P:P:P i ajk pisze pismo urzędowe tow wordzie mam właczoną, autopisownię , czytam pismo 2-3 razy i jeszcze mi się nie zdarzyło aby ktoś skarżył się an błędy:P:P:Pa indywidualizmem to się zasłaniam gdy pisżę jakies petycje albo pisma o sponsoring np. słodyczy dla ubogich dzieci do jakiś firm;P:P:P:P - może moja ortografia źle o mnie świadczy ale wiesz co ci anpisze w tajemnicy - walę to:P:P:P:P

no zgadza się, z południa ludzi zatrzęsienie......ciekawe czemu...przypadek? nie wierzę w przypadki;)

A jesli chodzi o indywidalizm - to jaka kolwiek definicję bys isheoi nie podała to indywidualista i tak ją nagnie.... "przepisowo jeżdzi się tylko na egzaminie, a potem to już zalezy od Ciebie" mój instruktor gdy nie zdałem prawka za 4 razem:P:P:P