Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna anna555

ktory zel do wlosow jest najlepszy?

Polecane posty

Gość panna anna555

dla mojego chlopaka szukam zelu, ktory nie skleja wlosow macie cos sprawdzonego? moj Misiek ma na glowie blizny i jesli uzyje tego swojego zelu, to wlosy wygladaja jak by byly mokre i blizny sa jeszcze bardziej widoczne

Gość panna anna555
up

Gość panna anna555
moze jacys mezczyzni sie wypowiedza?

Gość panna anna555
a czy on nie skleja włosow? chodzi mi o taki, po ktorym wlosy wygladaja naturalnie

no minimalnie skleja...przeciez po to jest żel :p....ale włossy po nim wyglądają naturalnie...nie są ''mokre''...naprawde go polecam ,jest bardzo wydajny bo jest mocno gęsty...

graffiti tez juz miałam...nie sa tak dobre jak ten taft

graffiti jak dla mne najlepszy, ale kazdy wlosy ma inne;) moze gume do wlosow mu kup?? np z joanny. na pewno blizn nie bedzie widac

Gość panna anna555
o! mam taki w domu, moj brat go uzywa :)

Gość panna anna555
jak bylam w Irlandii to moj kolega kupowal fructis, troche drogi ale zajebisty, jak postawil sobie wlosy i chodzil w czapeczce to po zdjeciu jej one dalej staly i wbrew pozorom nie byly sztywne, mieciusie w dotyku :)

Gość Dojcz
Kup sobie Taft looks Titan look (fioletowy) tez żel jest do włosów krótkich i pól długich nie jest za drogi kupywalem go miesiac temu to chyba 14 zl

Gość gośćdhd
Pasta L'oreal (niebieska zakrętka) - utrwali włosy ale nie bedzie pióropusza... a do tego max zapach:)

Gość gość
zamiast zelu polecam gume lub paste

Gość gość
Znalazłam dla swojego faceta żel z Kivvi do mycia ciała i włosów z Ginkgo biloba i żeńszeniem, jemu się podoba, mi zapach też pasuje. A znalazłam na witalnie com pl bo tam kupuje też dla siebie kosmetyki, wiec razem mamy teraz z tej samej firmy, zamawiamy za jednym razem, tzn ja zamawiam, bo on ma akurat mało do powiedzenia w tych sprawach :)

Gość wewe

Mocny żel do włosów Kosswell Active Rainwater to zdecydowanie mój faworyt! Polecam go każdemu zarówno do stylizacji w domu jak i salonie 😉 Najlepszy rezultat uzyskuje się przy stosowaniu na wilgotne włosy.