Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(:P:O:):(:D:D:D:D:O:P:P:):(

czesc euforka. znow w pracy - papierki trza bedzie przelozyc . ps. Setuszka jak tam palec?

Gość głupia genia
post powyżej miał numer 777 . gratuluje ! wygraną jest miesiąc miodowy z Ojcem T. Rydzokiem.

Rewq a jak dzis przekladasz? :) bo ja sie wlasnie zastanawiam czy je przekladac czy moze tylko patrzec na nie ;)

🖐️ palec bez zmian tzn pierscionka nie zdjelam ale jakby mneij spuchniety:D moze mi nei odpadnie?:P K ale sie Tobie nudzi w nocy:P

euforka --- no wiec w sumie bede patrzył na papierki . niech se leżą . Aha euforka ty też tyle herbat z nudów pijesz? ps. Setuszka skoro nie odpadł ci palec w nocy to chyba bedzie dobrze.

Rewq no niestety tak, tylko, ze ja preferuje kawke :D ale taka slaba z jednej lyzeczki i ze smietanka :D

Łączę się z tobą w bólu . bezruch w pracy to masakra a u mnei sie jesczze okazało że to czym sie mialem zajac od poniedziałku jest odwolane i w sumie nadal tylko papierki beda lezec. Ehhh wolałbym coś porobic...

Euforka🌻 to musze czekac az mi @ sie skonczy albo sie jakos odwonic:D bede pic czerwona herbe tylko i zero soli:D

Euforka ja pije i z 3lyzeczek kawe:P al w kubku;) Rewq nie udawaj ze nad tym ubolewasz:P ze sie ym nie zajmiesz jednak:D:D:D:D:D

setuszka podobno masz cos do roboty ale widze ze nei mozesz wytrzymac bez nass

papiery mnie przygniotly :o z trudem sie wydostalam ;) Rewq jak jutro u Ciebie bedzie bezruch to zapraszam do mnie :D

|_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_||_||_||_||_| 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ;) sie naprodukowalam ...