Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podenerwowany3434

czy dziewczyna ma prawo stawiać mi warunki?

Polecane posty

Gość Podenerwowany3434

jesli np ja jestem w związku a chce sie z nią od czasu do czasu spotkać wtedy jak mi bardziej pasuje czy ona ma prawo mnie stawiać warunki wrecz obrazić sie na mnei?Mnie spotkała sytuacja że ona mi powiedziała"że bez szacunku jej nie bede traktował bo ona spotykała sie z facetami któzy mieli wiecej do zaoferowania i traktowali ją z szacunkiem"

Gość musicie iść na kompromis

Skoro spotykasz się z królewną, to musisz ją traktować po królewsku :D

Gość sprzedawca fasolek
a chcesz ją zafasolkowac?

Gość Podenerwowany3434
to nie jest włąsnei kurwa zadna jej chodzi o to zebym ja nie wymagał od niej uległości ze ja moge rzadzić chodzi jej o to że ona mnie bedzie traktowac jak kolege ze nie mam co liczyc na zblizenia dopóki jej nie pokaże ze ją szanuje dbam o nia .Ona poweidziała"że spotykała facetów przy któych miała respekt tzn ludzi którzy coś osiagneli i dbali o nia"i jezeli ja jestem młody nic nie osiagnęłem to jedyna i najwazniejsza rzeczy jaka moge jej dac jako młody facet bez założonej rodzny to miłość,szacunek,dbanie o druga osobę"

Gość musicie iść na kompromis
ona chce miłości i szacunku. O to chodzi jej. Jeżeli nie chcesz jej tak traktować to dała ci do zrozumienia, że nie chce tego ciągnąć. Musicie rozmawiać, obrażanie się nic nie pomoże. Rozmowy często nie są łatwe, macie inne zdania, ale jak chcecie być razem, no to przecież w końcu dojdziecie do jakiegoś porozumienia.

Gość Podenerwowany3434
Ona poweidziała tak "jestem młoda osobą stac mnie na osobe która da mi miłość nie rób ze mnie jaj żebym ja musiała sie zachowywac jak starsza osoba której oczekiwania sprowadzaja sie tylko do sksu na boku bo ma juz rodzine i marzeniem jej jedynym jest miec miła odskocznie od codzienności

Gość Podenerwowany3434

Gość powoli powoli
jestes w zwizaku z INNĄ , a ta ,z ktora chcesz sie spotykac stawia Ci warunki ? prawidlowo koles :P , bo ona tez ma PRAWO do wlasnego zycia ,a nie tylko ustawiania sie pod Twoj grafik miedzy wywiadowka w szkole Twojego dziecka a wypadem z zona na zakupy ;)

Gość frufru
to kto w końcu ma rodzine, Ty czy ona? :)

Gość Podenerwowany3434
mam inna dziewwczyne i chciałem sie tak niezobowiazujaco pospotykac z nią ona jest wolna

Gość ejbisi
To spierdalaj chuju.

Gość lalineczka
wiesz co? nikogo to nie obchodzi. Idż ze swoimi problemami gdzie indziej i współczuję twojej dziewczynie takiego faceta.

Gość Podenerwowany3434
tak chce seks

Gość Podenerwowany3434
co ciekawe ona wyraznie dała mi do zrozumienia że "lepsi"ode mnie tzn tacy co wiecej osiagneli w zyciu mający wieksze powodzenie u kobiet z barzdeij meskim wygladem z wiekszym szacunkiem sie d niej odnosili i wiecej jej chcieli dać (spotkania,zaineteresowanie,dbanie o nia żeby sie dobrze czuła)że dla niej do porazka taki facet jak ja ewidentnie nie szanuje skoro nie boi sie co sobie o mnie pomysli tylko na oślep rzuca propozycje bez przemyslenia po jakim czasie na co można sobie pozwolić"

Gość Podenerwowany3434
pisze o tym bo sie pierwszy raz spotkałem z takim wyraznym oporem u dziewczyny na dodatek wyjaśniła mi to bardzo szczegółowo dlaczego tak mysli.

Malutka, chyba głupi jest:D a jeśli ta laska chciałaby z nim związku, to jest porównywalnie głupia jak on:D kto normalny by chciał faceta, który nie dość, że chce z Tobą zdradzić swoją dziewczynę to jeszcze pyta na kafe czy masz prawo "stawiać mu warunki"?:D :D :D

Ja to bym się nie zdziwiła jakby ta dziewczyna w ogóle nie wiedziała, ze on jest w związku z inną. Ten facet to jakaś porażka, chyba musi uważać się za nie wiadomo co skoro daje do zrozumienia, że dziewczyna nie ma prawa mu odmawiać.

Gość frufru
ejbisi - To spie**alaj ch*ju. popieram

Gość gość
Po takim tekscie powinienes olac te panne chlopie w co Ty sie pchasz jak Ci kobia wyjechala z takim tekstem to niech idzie sobie do tych innych facetow po co Ci taka baba?

Gość upadam na śnieg
jasne że może stawiać Ci warunki.