Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franulka

jak okazac milosc facetowi

Polecane posty

Gość Pure Fucking Hate
o już pierwszy poważny i niebanalny pomysł padł :P

Gość Pure Fucking Hate
a ten powyżej to słaby :(

Gość mloda...
powiedziec mu podczas seksu- "dobrze mi z Toba" :) moj Misiek mi to ostanio powiedzial, ucieszylam sie bardziej niz ze slow kocham Cie :)

jablko facet czy kobieta? heh olewalam i prawie sie rozstalismy:P teraz chce zeby poczul sie kochany:)

ufaj, nie pozwól stracić zaufania, rozmawiaj i spędzajcie czas razem w radości ;)

heh no wlasnei u nas to jetstak ze4 np jednego dnia to on okazuje mi milosc bardziej ze tak pwoeim a na nastepny dzien czuje ze sie odsuwa itd neiiwm ejak to jets:/

Gość taka jedna pytająca
jak będziecie sobie siedzieć sami gdzieś tam razem i bedzie romantycznie,powiedz mu żeby zamknął oczy, następnie pocałuj go w obydwie powieki delikatnie, przesuń wargami w kierunku ucha, całując go po drodze po policzku, pocałuj go w uszko i powiedz bardzo cichutko'kocham cię skarbie, wiesz':)

Kobiecie nie uda się pokazać, że kocha meżczyznę i facet nie zrozumie, że jest kochany. Dlaczego? Większość z nas patrzy na drugą osobą przez pryzmat siebie. Dajemy to co uważamy za właściwe. Smutne, bo można dać wszystko i nabierać przekonania, że te wysiłki są daremne. Jeśli potrafisz spójrz na świat jego oczami i zwróć uwagę czego oczekuje. To wszystko.

prowokator wiesz w sumei to wiem:P a ze ty jestes facetem to moze powiesz nam kobietom w jaki spoosb mozna okazac uczucia facetowi?:>

franulko powiedz mu cos miłego pzrytul się do niego tak z nienacka - mimo że jest facet to takie proste gesty się mu spodobają;)

niom, wiem co pisze jak facet jest zaangazowany to potrzebuje tez czułości - to tez człowiek, a jak Tobie na nim zalezy to sytuacja nie jest trudna, naprawdę proste gesty nie za mało i nie zadurzo a powinno pomóc;)

Zrozumieć faceta to działa najlepiej. Tulenie, ślinienie policzka od ust do ucha to działa na chwilę, a baby są opętane tym NA ZAWSZE :P No i właśnie dlatego jestem singlem :P 🖐️

heh tyle ze ja w strachu zyje ze on moze mnie zostawic nawet jesli widze ze jest powiedmzy szczesliwy ze mna przez 1 dzien i to naptrawde widze to pojade do domu jedno slowo zl epowiem jedna rzecz zle zrobie i odrazu sa slowa ze niewiem czy chce byc i takei tam i w sumie to jestem zestresowana caly czas zeby czego sniezrobic

prowokator to moze powieesz co dziala na dluzej? heh slinienie policzka mnei tez zbytnio niekreci:P

wredny tu nie chodzi o powtarzanie Kocham cię i inne takie tylko o zwykłe gesty takie niespodziewane - jedno jest pewne że facet uważa Cię za atrakcyjną kobietę autorko, jak się domaga czułości to może byc forma walczenia z zazdrością, typu pokaż ze mnie Kochasz a nie uciekniesz do innego...

hmm tro z ta zazdrosci to moz ebyc cos bo ostatnio troch ezazdrosny troche byl o swojego kolege. a chyba pisalam juz wczesniej ze ju zraz sei rozstalismy.. i niechcialabym wiecej razy sei rozstawac bo mi zalezy.

a coż to w ogóle za pytanie?? jak okazać facetowi miłośc...jesoo przecież na takie pytanie nie znajdziesz jednoznacznej odpowiedzi.

predatorka ale jakieś sposoby y kobiety znacie aby okazywac miłość facetowi;) można podac jakieś pzrykłady z własnych doświadczeń a autorka tematu poeksperymentuje z nimi... mam zasadę nie odbieram nikomu nadzieji kiedy czuję ze ludzie są dobrzy, bo złym to.... Wampiry lubią pic krew z złych:P:P:P

dlatego pytam o to. z tych odpowiedzi mozna zawsze cos wyciagnac dla siebie

heh no wlasnie:P nadzieje zawsze trzymala mnie w kupie:P ale troche prawdy tez jest dobre:)

franulka zależy Ci na nim, jemu na Tobie tez kurcze narazie jest wszystko an dobrej drodze słuchajcie siebie na wzajem uważnie, a jak cos popytaj go bezpośrednio czego oczekuje tylko delikatnie z spokojem;)

heh no tez mysle ze chyba zalezy skoro mowi mi o tym ze neiwie czy chce byc ale z drugiej strony zapytalam wprost czego oczekuje to napisal ze neiwie i co ja chce uslyszec a jak napislaalm ze tego czego oczekuje to napisal mi ze niiewie cyz chec ze mna byc? i nieiwme zupelnie jak to rozumeic

Gość kokoszanelka
franulka a ile macie lat??

hmmmm kurzce, ale dobrze ze napisałaś niech myśli o tobie, spróbuj z nim jutro porozmawiać np. spotkajcie się i jak coś odrazu się do niego pzrytul na dłużą chwilę obejmij go mocno:) dziewczynie wypada wiec nie bedzie nic w tym dziwnego... pogadajcie szczerze rozmowa moze być trudna i bolesna ale postarajcie zachowac spokój;)