Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franulka

jak okazac milosc facetowi

Polecane posty

Agnie ja nawet po niewczasie nie zostałem doceniony a opis tego znerwicowanego partnera pasuje do mnie:P:P:P

heh powiem wam ze zalezy mu. nigdy niewiedzil co robic mmy razem niemial pomyslow. a reraz jakas niespodzianke mi szykuje n aweekend:O

franulka ------> no to super, cieszę się bardzo:) Vampire ------> ale znerwicowany w tym klimacie \"zrobię wszystko, tylko mnie nie zostawiaj\"? ;) taki co nic nie robi tylko się tak STARA i STARA, że aż to jest nie do zniesienia dla przeciętnej osoby ludzkiej? i wywołuje silną potrzebę kopnięcia go w tyłek, kostkę lub systematycznego, delikatnego dokopywania?;)

Gość Ania1919
Witam serdecznie.. Zatem mój problem polega na tym , że jestem z chłopakiem ponad 3 lata , tworzyliśmy bardzo dobra pare. Kochamy się.Ale od jakis paru miesiecy wszystko zaczeło się psuć, zaczeliśmy się ciągle kłocić , na początku nie zwracalismy na to uwagi ale zbiegiem czasu stało się to okropnie , niby się kochamy a tak cierpimy z tego powodu obiecujemy sobie ze to juz sie nie powtórzy a w kółko dzieje sie tak samo..Te kłótnie już męczą mnie i jego, bardzo nas oddaliły od siebie ;( Nie umiemy się już dogadać jak wcześniej.. Nie ukrywam ja mam ciężki charakter, troszkę jestem zazdrosna za bardzo dlatego się obrażam czasem o pierdoły czego on własnie nie znosi, ale przecież nie robie tego na złość:( z nie wiem co już robić, szkoda mi tych wspanialych chwil razem. Chciała bym aby bylo między nami jeszcze jak kiedys... Przeciez potrafilismy byc tak wzorową nawet nazwę Parą. Czemu to wszystko zbiegiem sie tak zmienia komplikuje. Nie wiem co robić aby było tak jak dawniej:( Jak mogę mu pokazac jak dużo do niego czuje , i jak ważny jest dla mnie. Proszę was o rady. Pozdrawiam Serdecznie

Gość Miśkaa ;d
hmm Powiewm wam tyle pszez sex nie da sie wszystkiego okazać ;/ jeśli go kochasz nie prowokuj go do zazdrości ufaj mu !! Ja miałam taki sam problem a teraz jestem szcześliwaa ;d Pogadajcie sobie powiec mu za co go kochasz że jest najważniejszaą osobą w twoim życiu ;* Uwiesz mi to ci pomoże ;*