Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczątko

mezczyzna poznany w pracy-czy wypada zaprosic go na impreze?

Polecane posty

Mieszkam i pracuje we Wloszech jako lektor j.ang. Ostatnio w firmie w ktorej prowadze kursy poznalam pewnego mezczyzne (jest w grupie, ktora ucze). Jest wolny, ok. 10 lat starszy ode mnie (ja mam prawie 30).Podoba mi sie, i ja jemu tez (po kazdej lekcji proponuje mi kawe, tak jakby chcial spedzic ze mna wiecej czasu... ostatnio spytal czy moglibysmy kiedys wyjsc razem i pozwiedzac jakies fajne miejsca w okolicy-oczywiscie po pracy, \"przypadkowo\" wymienilismy sie emailami bo musial mi cos wyslac). Na razie widujemy sie tylko 2 razy w tyg. na lekcjach w grupie.Kurs konczy sie za jakis miesiac.A goscia poznalam jakis miesiace temu. Czy nie wyjde na desperatke, jesli zaprosze go na weekendowe wyjscie do pubu z moimi znajomymi? Na zasadzie:\"Dolacz do mnie, jesli masz ochote\".

Pomozcie, bo dzis musze mu o tej imprezie powiedziec... A, dodam ze jesli zapraszalabym go, to na osobnosci, tak zeby nikt tego nie slyszal i nie zrobil z nas tematu do plotek.

Gość fce
no tak, najwazniejsze czy wygladasz na desperatke i co ludzie powiedza :D z tego wniosek, ze tak - jestes

fce- wiesz, nie jestem debilka, ktora pracujac w powaznej firmie na oczach innych pracownikow robi maslane oczy do swojego znajomego... Zazwyczaj mam w d... co inni o mnie mysla, ale w tej sytuacji reprezentuje niejako moja szkole, wiec obowiazuje mnie profesjonalne zachowanie w pracy.... Zreszta moje pytanie brzmialo: czy wypada zaprosic go na imprezea nie czy mam sie przejmowac tym, co ludzie powiedza!

Gość romantyk22
Zapraszając go nic nie ryzykujesz. Jeżeli uzna za niestosowne to powie, że ma już coś zaplanowane. Nie zapraszając ryzykujesz, że będziesz żałować...