Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona_25troszke

Intercyza?! Mój facet jest na misji wojskowej i zapytał mnie

Polecane posty

Gość Zdziwiona_25troszke

czy w razie czego podpisałabym intercyzę? Odpisałam że tak, dla mnie to nie problem. Tylko zastanowiło mnie to troszkee, tak bardzo mnie kocha, nie uznaje rozwodów, nie wyobraża sobie innej a tu teraz takie pytanie. Nie chce jego pieniędzy, sama jestem wykształcona, mam pracę. Powiedzcie jak mam to rozumieć, to jego dziwne pytanie?? Nigdy o tym nie rozmawialiśmy ,a już napewno nie spodziewałam sie tego po nim:((

Gość intercyza to normalna
sprawa... Wg mnie powinna byc obowiazkowa :) Nie miej do niego zalu. Pewnie dlugo o tym myslala, a nie wiedzial jak zaczac. I wcale mu sie nie dziwie... sadzac po Twojej reakcji ;)

Gość opulka
może poznał jakąś inną...

Gość chantall27
byłam zwiazana z kimś takim... mam na myśli zołnierza co wyjeżdza na misje, byl oficerem, sporo tam zarabiał. Zołnierze to świry, z czasem zobaczysz z kim jesteś zwiazana. Mój tez zaczął najpierw od pieniędzy, potem było mase kłamstw, wieczne milczenie gdy temat mu nie lezał., na koniec zdradom nie było konca. Takl mnie starsznie kochał- zycie móglby za mnie oddać- gówno warte widocznie to jego życie. Ja będę uciekac juz zawsze na widk żołnierza, drugi raz tego samego błedu bym nie popełniła.

Gość Zdziwiona_25troszke
Intercyza to normalna... A jaka jest moja reakcja?? Tez uważam że to normalna sprawa, powiedziaął mu że ok nie mam nic przeciwko. Tylko on zawsze twierdził że wszystko jest wspólneee że wszystko dla rodziny... Dziwne troche Już prędzej po sobie bym sie spodziewała takiego pytania w stosunku do niego. Może rzeczywiście on coś kombinuje?

Gość Zdziwiona_25troszke
chantall27 powiedział mi że jak go kiedyś zostawie to zabije mnie i dzieci, bo tylko śmierć może rozłączyć. I mówi że tak bardzo mnie kocha, nie wyobraża sobie innej. A sms pisze że poznał studentke którą chce zaprosić do naszego domu jak skończy studia i czy sie zgodzę?? Co jakiś czas dostaje coraz dziwniejsze sms:((

powiedział mi że jak go kiedyś zostawie to zabije mnie i dzieci, bo tylko śmierć może rozłączyć. Ja pierdziele... I Ty jeszcze nie uciekasz gdzie pieprz rośnie?

Gość Zdziwiona_25troszke
na przykład ostatnio przesłał mi smsa że po służbie przez godzinę staje na prawej nodze radiostacji w Bagdadzie mamrocząc mantrę Szambo Bambo rób mi mambo wypierdując przy tym hymn narodowy usa.

Gość Zdziwiona_25troszke
Ejjj może tak się nie podszywaj co , ghmmm?? Mało smieszneee