Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwasna mandaryna

Jak zemscic sie na facecie?

Polecane posty

Gość kwasna mandaryna

Tak zeby mu w piety poszło.Ze zrozumial ze niemozna sie bawic kims a tymbardziej jego uczuciami.

Gość najlepszą zemstą jest
obojętność ---------> boli NAJBARDZIEJ

Łoooo to samo można zarzucic kobietom - "nie bawic się uczuciami". Zemsta jest super proponuję cos takiego: Zostaw go w spokoju przestań z nim utrzymywać kontakt / bo Ci pewnei i tak w głębi duszy na nim zależy/ postaraj podchodzic się do niego obojętnie tak jakby nie istniał... po czasie wszsytko ci przejdzie i zaczniesz uganiać się za następnym;)

Gość asc
oczaruj go a później zrób to samo i zaznacz że to odwet

hheh widzę że przedmówca jest doświadczony;) obojętność to taki kop w serce dla osoby która kocha, takie obciążenie jakby kazali jej walczyć o stalingrad zimą 1942.... No nikomu nie zyczę...

Gość kwasna mandaryna
Teraz on w ten sposob sie bawi.Jest obojetny.A jakis inny sposob.Musimy sie z spotkac ostatni raz , musimy cos załatwic miedzy soba.I Koniec.Zmieniam numer tel. i mnie niema.

Gość najlepszą zemstą jest
jest doświadczony :)

no i dobrze, znikniesz dacie sobie czas zapomicie znajdziecie nnych partnerów i wszystko wróci do normy

najlepszą zemstą - heh tja ja tez dostałem kopa taką obojetnością, i w dodatku jeszcze to ona mnie zostawiła:P:P:P ale wszystko można znieść.. W końcu niektórzy przeżyli walki o ten pieprzony stalingrad:P:P:P

Gość kwasna mandaryna
Ale on jest taki ze potrafi wracac.Mowiac ze mu zalezy, sprobujmy jeszcze raz.Ja powiem tak ok.A on zaraz sie wycofuje.

Gość piekna historia
obojetnosc,na ktora dzis cie nie stac i ktorej nie zrobisz obojetnosc jest najgorsza eh on tez jest obojetny:( help

Nie warto się mścic, lepiej odejść z klasą. Jak będziesz się mściła, on zobaczy jak bardzo Ci zależało, a to odniesie inny skutek, bo jego ego jeszcze bardziej urośnie.

Można tez mścić się z klasą - obojętnością:P ale tylko w przypadku że osoba na której chcemy się zemścić coś do nas czuje:P:P:P

Gość kwasna 21
Moze nietylezemscic sie na doslownie, ale zeby zrozumial ze tak sie 2 człowieka nietraktuje.