Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glory-alleluja

Posiadanie karty kredytowej to...

Polecane posty

Gość glory-alleluja
część banków z porozumieniu ze sklepami fajne promocje daje jak. obiad, zniżki w sklepach, kredyt 0%/ też jest to jakieś rozwiązanie nad ktorym warto się zastanowić. tak się zastanawiam właśnie, bo jeżeli karty szczególnie się nie róźnią to może wybrać taką która daje coś dodatkowego? jak myslicie?

Gość mięęęta
ja nigdy nie myślałam w ten sposób o karcie i nie dowiadywałam się jakie zniżki dają , ale pewnie warto

Gość glory-alleluja
a widzieliście teraz tę nową reklamę karty Furora? Z ciekawości zajrzałam na stronę i wychodzi na to że zwracają 6% od wartości zakupów w sklepach budowlanych, z wyposażeniem wnętrz, meble, ogród itp. Jak by nie patrzeć idzie wiosna.

Gość bobyboy
mógłby się wypowiedzieć ktoś z forum o tej karcie Furora który ją ma bo dosyć korzystna propozycja, przynajmniej dla tych którzy się budują lub urządzają dom czy mieszkanie

Gość kdkdkd
ja bym żyć bez karty kredytowej nie mogła, dla mnie jest jak prawo jazdy albo komórka.

Gość kdkdkd
natomiast, żeby jej używać dobrze, trzeba mieć trochę oleju w głowie. Nigdy nie zadłużyłam się na więcej, niż mogłam bezodsetkowo w ciągu miesiąca czy też owych 54 dni spłacić.

Gość glory-alleluja
@kdkdkd dokładnie, ja też tak myślę. zaciekawiła mnie też opcja w Lukas Banku przy Furorze rozłożenia płatności na raty (gdyby jednak coś... ) zawsze warto mieć taką możliwość.

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin