Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede wdzieczna za odp

no to chyba sie wkopalam

Polecane posty

Gość saleminka8
prawda też co do tych lekarzy,myślą ze jak biorąc tabletki antykoncepcyjne to cykl jest regularny,no fakt jest,ale on powraca do dawnej postaci.Po odstawieni tabletek pierwsze 5 tygodni to, upławy pofarbowane na różowo czasami,brudzenia,a owulacji brak ,po 2 miesiacach okazało się,ze mam torbielki na jajniku. Brałam znowu tabletki anty.2 miesiące-znikły mi i już odtsawiłam na dobre tabletki .Ponad 1,5 roku starałam sie zajść w ciąże.A podobno tabletki nie rozregulują cyklu :):)

Gość saleminka8
ngLka jesteś?? wydajesz mi się na madrą to podyskutujmy trochę :P

Gość Mono1307
Witam! mam pytanie pop jakim czasie sa widoczne jakie kolwiek obiawy ciąży??? używam tabletek yasminelle i tydzień temu zapomnialam wzią jednej a wieczorem współżyłam....czy to możliwe ze ból piersi i głowy po tygodniu moga byc obiawami ciaży??????? Proszę o odpowiedz....

Saleminka - jestem :)nie odpowiem Ci na pytanie czy poronienie zatrzymane może spowodować niski poziom progesteronu ale RACZEJ nie.Niski poziom w/w hormonu przyczynia się do wywołania krwawienia, stąd poronienia samoistne. Prędzej przyczyny szukałabym w wadach genetycznych bądź w błędzie przy rozwoju zarodka.

Mono pierwszym pewnym objawem ciążowym jest pozytywny test ciążowe. wszelkie inne odczucia sa subiektywne i na ciążę jednoznacznie nie mogą wskazywać.Są kobiety, u których jedynym objawem jest zatrzymanie miesiączki.

Gość Akukuuuu
hey kochalam sie z partnerem z zabezpieczeniem ale przed tym wlozyl mi go bez prezerwatywy ale dosłownie na chwil;ke. co o tym myslec ? czy to moze ciaza??

Gość saleminka8
ngLKa też tak myślałam,że musi być krwawienie...bo obniżenie tego hormonu przed @ powoduje późniejesze krwawienie.Więc w ciąży tak samo powinno być. Może jednak wystąpiła jakaś wada,bo przed tym cyklem miałam sensacje z poprzednimi 2. I w dodatku ten wyniósł 8 tygodni,do tego od poczatku bolał mnie brzuch jak na miesiączkę.I do tego pierwsza ciąża Teraz biorę prawie od poczatku ciąży tabletki i brzuch nie boli,a w środę widziałam dzidzie i serduszko :) :)