Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

CO MYSLICIE O TEJ FYZURCE?

Polecane posty

fryzura ładnie wygląda na tej babeczce, jest dobrana do jej urody i stylu w jakim jest ten teledysk, ale jak sobie wyobraże sama fryzure, bez konkretnej twarzy to wydaje mi się że jest przesadzona, za dużo w niej wszystkiego. ale ja lubie prostotę i skromność, dla mnie czym mniej tym lepiej. ja bym nigdy nei zgodziła się mieć czegos takiego na głowie

Ja właśnie chce mieć skromną sukienkę i fajna fryzurke:P Mam tyle włosów, że musze coś z nimi zrobić , a ulizany kok w ogóle mi się nie podoba... tak samo rozpuszczonych tez nie moge miec bo będzie mi zaraz gorąco bo włosy mam tak jakos 10cm za łopatki i będę czerwona. No i musze mieć grzywke bo mam okrągłą buzie i we włosach upiętych do góry źle wyglądam :D No i nie wiem co jeszcze napisać:P A może macie jakies propozycje?

Gość jolaaaaaaga
EMTI to jest tez moja wymarzona fryzura slubna :) Wypatrzylam ja przypadkiem, ogladajac teledysk. A sukienke bede miec józefinke. POzdrawiam

Józefinki sa śliczne :-). Tez chcialam, ale biust za duzy a wzrost za maly i smiesznie wyglądałam :-).

Gość AAKORAA
bardzo landa fryzura. Jesli jestes wysoka, kok upnij nizej, i odwrotnie. jaka to jest jozefinka????

no wląsnie jaka to jest józefinka? I dziekuje za mile komentarze:D