Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1000

Czy to może być ciąża?? Pomocy!!

Polecane posty

Gość Marta1000

Miesiączka spóźnia mi się już 5 dni, a poprzednia była strasznie skąpa, trwała tylko 4 dni i krew była bardzo ciemna... czy to może oznaczać ciążę??

Gość Dwudziestka
Hej mam podobny problem z tym że okres spóźniał mi się 5 dni i dzisiaj dostałam ale jest bardzo skąpy jak na pierwszy dzień ostatnio mój okres trwał o połowe krócej niż zawsze i był skąpy czy mogę być w ciąży aaa i jak dzisiaj dostałam ten okres to co pół godziny muszę chodzić siusiu

Gość Marta1000
Najbardziej martwi mnie ta krew z poprzedniej miesiączki (bardzo ciemna) czy to może być objaw ciąży ?? Bo to, że teraz mi się spóźnia może być oczywiście przyczyną stresu, ale już niczego nie jestem pewna...;/

Gość Marta1000
No właśnie i to częste siusianie....;/;/

Gość Dwudziestka
No a mnie martwi to najbardziej że zawsze ale to zawsze okres trwał 5-6 dni a ostatni trwał tylko3 i był skąpy a na dodatek to teraz mi się spóźnił5 dni i jest skąpy jak na pierwszy dzień sama już nie wiem co o tym mam myśleć Niech nam ktoś odpowie może była któraś z dziewczyn w podobnej sytuacji i wie coś na ten temat

Gość Dwudziestka
Nikt nam nie chce odpowiedzieć??!!

Gość Marta1000
Ehh pewnie czeka mnie wyprawa do apteki po test bo nie wytrzymam tego czekania...;/

Gość Dwudziestka
Ja z testem poczekam zobacze ile będzie trwał ten okres jak będzie taki jak ostatnio to też wybiore się po test bo cos mi tu nie gra:)

Gość saleminka8
Dwudziestka-gdy mnie się cykl wydłuży to zazwyczaj nie trwa 5-6 dni jak zwykle tylko 4-5 ;) Jedni mówią,że okres podczas ciąży jest ok a niektórzy ,że nie powinno go być

Gość myya
hej:) tez tak mam tyle ze ja mialam juz 4 okresy...i wszytskie skape krotkie i nieregularne (cykle od 21 do 32 dni) szanse mialam choc nikla w listopadzie i od tamtej pory tak mam, testy zrobilam 3 wszystkie negatywne i co miesiac mam ciaze urojona :( mam dostac 5@ za tydzien, jesli sie spozni polece po 4 test................

Gość Marta1000
No tak gorzej jak okresu nie ma wcale;/;/ poprzedni był znikomy ;/

Gość proponue
isc do ginekologa i poczytac o nadrzerkach

ech... skad ja to znam... A myslalam ze tylko ja takie schizy co miesiac łapie. Ja tez nibi miałam okres normalnie ale był jakis dziwny i teraz (ale chyba juz mam obsesje) wydaje mi sie ze powiekszył mi sie brzuch. Niby wystarczy pójsc do gin i bedzie wszystko jasne ale to nie jest takie proste... a jak to jednak ciąża??

Gość Marta1000
No tak gorzej jak okresu nie ma wcale;/;/ poprzedni był znikomy ;/

Gość dziewczyny nie prz
ejmujcie sie tak bardzo bo mi jak i moim koleżankom sie teraz popieprzyl okres, to chyba przez wiosne, zrobcie testy i jak wyjda negatywne to sie nie przejmujcie! Mi sie spóźnił 2 tyg dostałam wczoraj... spokojnie

Gość myya
agnes1986-----> jakbym siebie slyszala...... i tez mam wrazienie ze brzuch mi sie powiekszyl..... chociaz ostatnio jem duzo i widze ze to tluszcz na wszelki wypadek od jutra sie zdietuje ale jesli nie spadne to......moze gg?

Dziewczyny nie prościej jest iść do apteki po test? Ile kobiet tyle róznych obiawów nikt wam tu nie powie na 100% czy to ciąża! Może być bo zdaża się ze obiety mają na początku okres w ciąży I może nie być tylko przeziębienie i stres.Ni katujce się tak niewiadomymi jak chcecie wiedzieć to do apteki i po sprawie.

Gość proponue
brzuchy to wam powinny w 3-4 miesiacu zaczac rosnac. moze poprostu za czesto lodowke widujecie ;))

Gość myya
hehe..no u mnie nie do konca po sprawie co z tego ze testy robilam ostatni nawet w domniemanym 3 miesiacu, ale sie naczytalam ze moga nie wykazac i sie nakrecam i tak...ehh

Gość Dwudziestka
No przecież pisze że pójde po test tylko poczekam czy okres będzie trwał krócej czy będzie trwał tyle co zawsze:) ale i tak już mi się wydaje nienormalny bo za skąpy:(

Gość Dwudziestka
No mi brzuch urusł ale to wiem że od częstego zaglądania do lodówki:)

POomożcie mi.Otóz okres dostałam w piatek ale to była tylko kropelka i w sobote juz nie miałam(okres spoznial mi sie 3 dni)od 2 tyg boli mnie krzyz piersi tez mnie bola.Co wy o tym sadzicie pomozcie

Heh... dziewczyny chyba jednak za bardzo panikujemy w koncu okres w ciąży nie zdaża sie zbyt czesto takze moze nie ma co sobie szukac problemów.

W koncu istnieja tez inne schorzenia zwiazane z cyklem takze nawet taka sytuacja jak Twoja martuska 18 nie oznacza od razu ciaży

Gość Dwudziestka
najlepiej wykonać test ja narazie poczekam

A ty dwudziestka co bys wywnioskowała z mojego przypadku??ja wim ze test i wizyta u ginekologa daje 100%pewnosc ale ja narazie nie chce sie rozczarowac.