Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1000

Czy to może być ciąża?? Pomocy!!

Polecane posty

Gość Dwudziestka
No jesteś w gorszej sytuacji bo z tego co piszesz to wynika że nie miałas "prawie" wogóle okresu ja bym zrobiła test:) A co do tych bólów to bym nie była taka pewna moim zdaniem to są nasze urojenia też tak miałam sobie wmawiałam wszelakie objawy ciąży a teraz ten dziwny okres przydażył mi się pierwszy raz i trochę się obawiam chociaz nie wiem w sumie czym co będzie to będzie ale wolałabym wiedzieć na czym stoję:)

Gość Marta1000
Ja bym chętnie też jescze poczekała z tym testem...mam wrażenie że poadam w jakąś obesesję zwłaszcza że w ostatnim czasie robiłam już dwa i nic. Mam nadzieje że to też fałszywy alarm.

Gość Dwudziestka
Ja też popadam w obsesje zwłaszcza po ostatnim okresie:)

Gość Marta1000
Ja właśnie mój ostatni "dziwny" okres zignorowałam tylko teraz jak mi się obecny spóżnia te kilka dni zaczeło mnie to wszystko niepokoić...;/

Gość Dwudziestka
a może to wszystko przez stres??? Miałaś jakies stresy w ostatnim tygodniu??? Bo ja zdawałam prawko. No ale przecież stres chyba nie może mieć wpływu na długość okresu??A po za tym to przecież przed ostatnim okresem się nie denerwowałam a tez spóźnił mi się 3 dni. AAA Wszystko mi się poprzestawiało:(

Gość Marta1000
Stresu to ja mam bardzo dużo ale raczej często... chociaż może teraz przed maturą troche więcej ;) nie no jutro kupuje test bo nie wytrzymam;p

Gość Dwudziestka
Ja poczekam jednak do piątku chyba że okres mi do jutra się skończy to będe musiała w czwartek lecieć po test:)

Gość myya
dziewczyny tak sobei mysle ze przesilenie wiosenne tez moze mice wplyw i wahania hormonow i stres na pewno tez!! moze sprobujcie z kapiela goraca jakas aspirynke albo nospe moze przyspieszy albo kwiat malwy?

Gość wayyy
dziewczyny po pierwsze ograniczyc schizy i stres isc z kolezanka na spacer pogadac zapomniec na troche zrelaksowac sie. Po drugie zrobic test ciazowy ( powinien byc na minimum 7 dni po stosunku ). Jesli wynik jest negatywny a krwawienia nadal sa jakies problematyczne to radze udac sie do lekarza i zdabac bo moze sie okazac nadrzerka. Ale nie ma co sie bac im wiecej wiemy tym mniej sie boimy:)

Gość Marta1000
Zaniepokoiła mnie jescze jedna rzecz... jakiś czas temu dostałam delikatny trądzik na czole.. w moim przypadku to dość dziwne bo nigdy nie miałam problemów z czymś takim i tak się zastanawiam czy to czasem nie może być objaw ciąży...?? No i tak podwyższona temperatura...;/

Gość myya
marta idz po test!!!!! ale juz! ..:) bo sie wkrecisz i o niczym innym nie bedziesz myslec

Gość mcmer
powiem tak czekanie na okres to jest katorga przyjdzie nie daj boże nie przyjdzie mamy tego dosyć mi się jak narazie nie spóżna bo mam cykle od 29 do 33 przez stres ale jak nie przyjdzie ten to będzie koniec dom samotnej matki