Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biały człowiek

Moje panie, co takiego do cholery widzicie w murzynach?

Polecane posty

Gość Biały człowiek
Historia zna multum przypadków napływu obcej ludności i wypieranie miejscowej- oczywiście przez jej wyrżnięcie. Jeśli nie jesteś w stanie wymienić ŻADNEGO takiego zdarzenia historycznego, radziłbym ci się cofnąć do z materiałem historycznym do podstawówki

całe to durne gadanie o czystości rasy można o dupę rozbić, bo prawda jest taka, moi drodzy, ze natura lubi mieszać geny, a nie znosi ich izolować. dzieci, które rodzą się z takich mieszanych związków są piękne i zdrowe, bo łączą to, co najlepsze w różnych rasach, mają silne geny. izolacja genów i łączenie się wyłącznie ludzi jednej rasy, podobnych do siebie, prędzej czy później doprowadzi do kumulacji wad genetycznych i degeneracji - częste zjawiska w małych, izolowanych społecznościach, w których po kilku pokoleniach wszyscy są ze sobą spokrewnieni i kolejne związki stają się w pewnym stopniu kazirodcze. nawet hodowcy różnych zwierząt wiedzą, że nie należy przez kilka pokoleń krzyżować zwierząt z jednego stada. rasizm jest sprzeczny z biologią :)

Gość Biały człowiek
Powtórka z biologii Twoje rozumowanie byłoby piękne, gdy polska leżała na jakiejś wyspie zamieszkałej przez populacje 40 osób. W Polsce masz MILION razy więcej ludzi i te twoje brednie o kumulacji genów z powodu ich małego zróżnicowania nie mają żadnego zastosowania... do tego masz setki milionów białych białych mężczyzn w Europie, Ameryce południowej i Australii. A twoje gadanie, że "dzieci które rodza sie z mieszanych związków, są silne i mają mocne geny" jest równie warte podtarcia tyłka ;-). Mój znajomy ma żonę japonkę (swoją drogą piękna kobieta) i ostatnio dorobili się piątego dziecka... tylko że jedno ma wadę serca, a drugie z powodu niedotlenienia podczas niemowlęctwa(również wada kardiologiczna) doszło do uszkodzenia mózgu i upośledzenia maleństwa

Gość aaaania_23
a ja w życiu nie chciałabym murzyna nie podniecają mnie jakoś wielkie nosy, wargi i tłuste tyłki w penisie też się nie zakocham poza tym - wyzywajcie mnie od rasistów - ale murzyni przeokropnie śmierdzą miałam w pracy niestety obowiązek siedzenia obok, to wiem ohyda i nie chodzi tu o brak higieny, a o ph nieważne zgadzam się z tym co mówi biały człowiek nie przeczę, że może się trafić niegłupi i czuł murzyn ale generalnie chodzi o seks i lenistwo ja bym zamknęła europę przed nimi

Historii nie musisz mnie uczyc, za to wytlumacz mi o co ci chodzi z tymi najazdami, bo nie zalapalam jak to sie ma do topiku.

Gość --------
" wiła się wokół niego niczym kotka w czasie rui, rytmicznie posuwając swą białą dupcie wokół jego obleśnego, murzyńskiego krocza " niesmaczne to jakies, jak z kiepskiego erotycznego opowiadania... Wez wyluzuj bo to nie Twoja sprawa za bardzo z kim sie obce laski zadaja. Ja tam za czarnymi nie przepadam czesto to nieroby, bez ambicji, a u siebie zachowuja sie jak malpy oczywiscie nie mowie o calym kontynencie ale sporo afr. krajow ma takie "problemy" jak:ciagle plemienne konflikty, gwalty na dzieciach, kobietach, przemoc wobec żon calkowite ignorowanie rozprzestrzeniajacego sie hiv poprzez sex ze wszystkim co sie rusza i przekazywanie go zonie ktora ma alternatywe hiv lub wybite zeby i gwalty na dziewicach. Dorabianie kolejnych dzieci do sporej juz umierajacej z glodu gronmadki(takie rzeczy zdarzaja sie wszedzie ale uwaga u nich SA TO ZACHOWANIA akceptowane spolecznie). No a potem wielki zdziw ze maja pieklo na ziemi.Daza do autodestrukcji a zachod nie moze im pomoc jesli samitego nie zrobia...mi tylko kobiet i dzieci zal. Taka to ich prymitywna kultura ale czarni jest to ogromna grupa wiec nie mozna uogolniac i patrzec tylko przez pryzmat popisow ich duzej czesci,sa wsrod nich tez wspaniali ludzie. A Tobie zal dupe sciska ze piekna biala ciebie nie chciala i tak strasznie przezywasz czy co bo ja tego nie czaje jednak podobno zyjemy w wolnym kraju wiec nie wykosisz konkurencji zalami na forum ani petycja do prezydenta o zmiane prawa wiec lepiej popracuj nad wlasna atrakcyjnoscia aby te dziewczyny od murzynow odciagnac

Gość --------
Czytalam gdzies ze za jakis czas biala rasa przestanie istniec coz mowi sie trudno "ruszyla maszyna juz jej nie zatrzymasz" ja tam bardziej niz murzynow, ktorzy juz w pewnym stopniu (poza gettami) przez tak dlugi czas zasymilowali sie ze spoleczenstwem np amerykanskim byc moze kiedys w calosci przejma zachodnie wzorce kulturowe i ich mentalnosc ulegnie zmianie (maja juz spora grupe wyksztalconych nowoczesnych braci np obame, czyli nie ma co przeceniac roli genow bo nie jest to czynnikiem determiinujacy), najbardziej boje sie wszelkiej masci muzulmanow sa wyznawcami najbardziej agresywnej i ekspansywnej religji w obecnych czasach. Wierza w wartosc świetej wojny i zachowuja sie jak katolicy w średniowieczu (inkwizycja, wcinanie sie w kazda dziedzine zycia ludzkiego, "swiete "krucjaty. mam nadzieje ze nie osiagna takiego sukcesu jak chrzescijanstwo i moje pra pra wnuczki nie beda oblewane kwasem za spojrzenie w kierunku obcego mezczyzny

Gość czy to mozliwe
to sprawa bezproblematycznego zalatwiania papierow udane, normalne (zalezy od definicji) malzentwa bialo-czarne naleza do rzadkosci. narkotyki, niekontrolowany sex to szara rzeczywistosc czy to nie dziwne, ze czarni wybieraja kobiety ktorych nikt nie chce?

Nie do końca się z tym zgodzę.Owszem można na ulicach spotkać ciemnoskórego z przebrzydłą białą, aczkolwiek znam kilka przypadków, gdzie kobieta jest naprawde śliczna co więcej inteligentna, ale te przypadki długo się poznawały nim stali się parami. Sama jestem kobietą mulata (nie murzyna) i nie czuję się brzydka czy nie chciana.

Gość olejzpierwszego
i tu masz facet problem.. bo zamiast zalic sie na forum gdzie jak wiadomo nic nie wskurasz to powinnienes na wlasna reke wydymac jka najwiecej murzynek zeby biala rasa zdominaowala czarna.... ewentualnie mozesz uzyc swojego intelektu ktory jak twierdzisz jest wiekszy niz statystycznego murzyna do tego by uniemozliwic czarnym obcowanie z bialymi za pomoca mniej lub bardzije stanowcczych srodkow ;-D staraj sie w tym byc dobry i przezyc/nie pojsc siedziec to moze zaczniesz nowy ruch spoleczny ;-D ale jak siedzisz przy klawiaturze i piszesz te bzdety to wlasnie setka murzynow z akademika wali jakies polskie studentki... i zadaj sobie pytanie czemu oni to robi a nie ty ??... myslisz ze od pisania na klawiaturze zmniejszysz liczbe narodzin nowych murzynkow ??

Gość W.W
Sluchaj "bialy czlowieku" proponuje abys zapisal sie do partji pani Eriki Steinbach pewnie godnie bys ja zeprezentowal i ale w Afryce.Ona ma podobne poglady o polakach jak ty o afrykanczykach . A jak to sie mowi ?- zawsze znajdzie sie jakis bialy ...... Bede sie modlic abym nigdy niemosiala cie osobiscie poznac.

Gość gość
Autorze całkowicie się z tobą zgadzam.

Gość gość
Murzyni do Afryki!

Gość gość
Czemu murzynow nie wygnaja z Europy to ja nie wiem.