Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scania

Poznam ciepla dziewczyne gotowa wyjechac na stale do Szwecji

Polecane posty

Zgryzliwosci pomaranczki pustki pustki mam gdzies:-) Co z tego ze to jest forum wymiany mysli? Bzdury pleciesz kobieto! Wiele ludzi sie oglasza zreszta sama sprawdz. Moze i grymasze bo to nie jest topic zabaw tylko powaznej decyzji Pozdrawiam

Gość bogini.w.mini
ja jestem chetna. Mam 2 letnie dziecko i chetnie Cie poznam. Poprosze o foto, moze byc na maila

Gość martynkaaa76
Czesc Scania i Wszystkim :-)

Gość joleczzzkaaa
rok 72 wzrost 175 waga 58,blad włosy,z zamiarem zmiany na rudy,zielone oczy,rozwiedziona 2 dzieci15,i 17 ,,,,,wiec jak /...???

Gość joleczzzkaaa
puk puk///////////

Gość martynkaaa76
Czesc Wam wszystkim. Zycze Wam zdrowych i wesolych swiat :-)

Gość e-learning
ale to prawda scania ze nie odpisujesz!!!!!! nigdy nie znajdziesz kobiety jak bedziesz postepowal w ten sposob

Gość joleccczzzka
HEJ...witam wszystkich serdecznie .... Życzę moi mili, by na Wielkanoc robotę w kuchni odwalił zając. Baranek potem posprzątał stoły, a Wam zostały... sex i pierdoły. Wszystkiego co Wam przyniesie usmiech i rados ...z całego serducha wszystkim zycze...

Gość martynkaaa76
Swieta, Swieta i po Swietach Scania, jak tam u Ciebie Swieta?

Witam po Swietach :-) Martynko u mnie wszystko ok;-) Pogoda byla fantastyczna,jedzenia jak zwykle za duzo

Droga A. Poniewz spedzalem Swieta z rodzicami to na stole byly typowe polskie potrawy;-)

Gość BLACK RAT prawdziwy
ty baranie szwedzki......Babinicz to facet!!!!! Ten co ratowal Czesto_chowe!!!! ale ty nie kumasz bo szfedzi:) dostali wjebane:P

Gość obserrrrwatore
Widzicie durne baby! Liczy sie konkret a nie pisanie 40 str o niczym:-O Facet na was lache kładzie:-D Dewotki idiotki :-O

Hmmm widze ze topic upadl :-( Szkoda,wg mnie nikt z pan nie podchodzil do niego powaznie. Musze mimo woli zgodzic sie z pomaranczka ze 40 stron i nic. Pozdrawiam serdecznie:-)

Gość martynkaaa76
Czesc Wam wszystkim :-) Scania, nie poddawaj sie, moze jeszcze znajdziesz tu kogos.

Gość martynkaaa76
U mnie to szukanie tez z marnym skutkiem idzie. Chyba zle szukam. Ale Ty Scania moze znajdziesz:-)

Gość martynkaaa76
Scania, a Ty tylko tutaj szukasz?

Gość martynkaaa76
Ja wchodze czasami na chat ale porazka. Rzadko mozna z kims normalnym pogadac, przewaznie same zboki niestety.

Gość martynkaaa76
Chociaz ostatnio poznalam kogos calkiem normalnego. Niemozliwe az zeby znalazla sie tam calkiem normalna osoba.

Gość hahah temat padł
a co spodziewałes się ze ktos go za ciebie bedzie porowadził? chłopczyku "dzień dobry" i "co u ciebie słychac " to za mało by utrzymac temat na interesującym poziomie . twoja ignoracja tez nie zacheca .

Gość upsssssssss
Scania zachowujesz sie jak facet bez jaj i tu jest problem. To od Ciebie zalezy jak topik sie kreci, ale Ty jestes nuuudny i nie umiesz podtrzymac rozmowy.

Az tak nudny raczej nie jestem skoro tu piszesz! Bez jaj hahah :-D Nie znasz mnie wiec swoje komentarze zachowaj dla siebie