Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aristo-kratka

Czy można iść do ginekologa mając okres?????????

Polecane posty

Gość aristo-kratka

Jutro mam wizytę a dziś akurat dostałam okresu :O Nie bardzo mogę przełożyć, bo wtedy kolejny termin miałabym pewnie na za jakieś 2 tygodnie a nie mogę tyle czekać. Czy to nie będzie trochę, hm, wstyd?

Gość tojakobieta
Są przypadki że nawet trzeba iść podczas okresu do lekarza. Z drugiej strony jeśli nie ma silnego krwawienia to chyba nie będzie problemu.

Gość wezwijcie lekarza
na pewno nie będziesz miała wtedy robionej cytologii. Do założenia spirali przychodzisz kiedy masz okres.

Gość zalezy od lekarza
Sa tacy, którzy nigdy nie robią problemu z badaniem podczas okresu. Odpada tylko cytologia. Najlepiej zadzwoń i się zapytaj tego lekarza.

Gość O Boshee co to za lekarz
do którego trzeba czekac 2 tyg. na wizyte, pewnie na NFZ, idz dziewczyno prywatnie oczywiscie jak juz przestaniesz krwawic

Gość Evangeline Lily
z tym prywatnie, to podobnie, ja czekałam ponad 2 tyg na wizytę prywatną, po prostu moja ginka ma duzo pacjentów a prywatnie przyjmuje 2 razy w tyg. Wiec myslalam, że sfiksuję. Polecialam w końcu do jakiegoś innego, który przyjał mnie w ten sam dzień, nie muszę mówić czemu on akurat miał czas:O wizyta trochę się różniła, gość był dla mnie beznadziejny, miał dziwne teksty i wystrój gabinetu jak normalnie z lat 70-tych, czułam sie jak na jakimś horrorze, albo nielegalnej aborcji (ten stary fotel mi się kojarzył z takim klimatem). Może i ten gin nie był najgorszy, ale ja dziekuję, wolę zapłacić więcej i poczekać.

Gość aristo-kratka
Idę prywatnie i muszę tyle czekać, bo w tej klinice jest kilku ginekologów a ja do niej jestem zapisana. Ale to moja ostatnia wizyta u prywatnego gina, bo wyciągnęła ze mnie mnóstwo kasy a tak naprawdę niepotrzebnie :O Mam pytanie, jak będę chodzić do państwowega gina to za każdym razem będę musiała lecieć po skierowanie do lekarza pierwszego kontaktu?