Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzony zyciem ...

Czy mogla bys byc z kims chorym na depresje ?

Polecane posty

Gość czekająca na wiosnę
myślę ze to podstawa każdego związku- wspierać się. nie rozumiem co miałeś na mysli pisząc że od niepamietnych czasów byłeś chory i że nic się nie wydarzyło co mogło być tego powodem??

Gość czekająca na wiosnę
znudzony.... przepraszam moze to zbyt osobiste pytanie, jeżeli tak to nie odpowiadaj. pytam bo sama obserwuję u siebie niepokojace objawy i zastanawiam się czy udać się do jakiegoś specjalisty

Znudzony.. dziekuje :) gdyby moj chlopak jeszcze umial to docenic ;) wbrew pozorom jest duzo osob ktore umialyby trwac przy takiej osobie :) takze nie poddawaj sie a na pewno znajdziesz kogos kto Cie pokocha takiego jakim jestes :) Milej nocy

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość gość
Witam..sory ze tak prosto z mostu bez obrazy ludzi chorych na depresje ale mysle ze ludzie chorzy na ta chorobe powinni zostac sami w zyciu a nie zakladac zwiazki a tym bardziej rodzine ! Ja bylem ponad rok z kobieta ktora jest chora na depresje i myslalem ze stworze udany zwiazek ale wyszlo inaczej bo ta kobieta nie umiala kochac i okazac chodz troszke uczucia wzgl.mojej osoby ! Jej chustawki nastrojow byly okropne ! W jeden dzien bylo super usmiechnieta a za dzien plakala bez powodu i mowila ze jest do niczego i zero planow na przyszlosc tylko zyja dniem dzisiejszym az przyszedl dzien i mi powiedziala ze ona nie umie mnie pokochac i bez zadnego powodu odeszla mowiac ze kogos ponoc poznala a na poczatku naszej znajomosci zwiezyla sie ze tez bez zadnego powodu odeszla od poprzedniego partnera ! Tylko jestem jej wdzieczny za to ze mi powiedziala ze jest chora na depresje i dlatego jej wybaczylem to co zrobila ale teraz wiem co to za choroba i njgdy wiecej zwiazku z taka osoba bo to jest szkodza czasu angazowac sie w uczucia z taka osoba bo i tak na dluzsza mete nic z tego nie bedzie ! Tacy ludzie zyja w swoim swiecie i nie potrafia kochac i oddwzajemnic uczucia drugiej osoby ktory swiata po za nia nie widzial !

Gość szaman artysta
Depresję leczy się witaminą B>nie mówią bo nie>chcą

Gość gość
Wpis ostatniego goscia nieco mnie poruszyl... osoby cierpiace na ta chorobe takze potrzebuja milosci i wsparcia.. chca kochac i byc kochane mimo iz okazywanie uczuc czasem moze im nie wychodzic... drogi kolego... miales po prostu pecha.... trafiles na taka osobe i tyle! Moge miec raka i zostawic kogos kto jest przy mnie na dobre i zle dla kogos innego.. mowiac mu, ze go nie kocham.. majac swiadomosc, ze za chwilke moge umrzec... taki typ czlowieka, kobiety i tyle ! A moze sila uczuc ? Sama juz nie wiem... ja osobiscie choruje na depresje, mam faceta, ktory mnie wspiera i mysle, ze Kocha... gdyby nie kochal juz dawno by go przy mnie nie bylo... Ja Kocham go od poczatku najmocniej... z dnia na dzien bardziej od chwili kiedy go poznalam, kiedy bylam jeszcze zdrowa ! Teraz jestem na lekach .. moze i zdrowa do konca jeszcze nie jestem, ale walcze ! Byla bym oczywiscie z kims chorym... i nie dlatego , ze sama sie z tym borykam, a dlatego iz jesli naprawde sie kogos pokocha to nie ma innej opcji, pozostaje tylko chęc bycia blisko z ta osoba. Kazdy sam najlepiej wie czego pragnie i czego mu potrzeba.... Zalozyciel postu chce miec kobiete, zwiazek, milosc ! Jasne!! Nie ma lepszej terapi niz bliskosc drugieho czlowieka ! I uwazam, ze jesli juz poznal swa wybranke... (gdyz pare lat minelo od zalozenia tego watku).. to nawet nie musial jej mowic o aktualnym stanie zdrowia... bo znalaz to czego pragnal... stal sie nowym i szczesliwym czlowiekiem!!