Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzony zyciem ...

Czy mogla bys byc z kims chorym na depresje ?

Polecane posty

Gość ja bym mogla
Nie jesteś chory na depresję, tylko byłeś. To zamknięty etap Twojego życia. Żyj dalej, nie myśl o przeszłości, tego co było nie zmienisz, nie masz już na to wpływu - w przeciwieństwie do tego, co będzie :)

Gość mickey mouse +
znudzony, nie wymagaj od siebie za wiele, kazdy jest odpowiedzialny za wlasne szczescie i Twoja potencjalna partnerka rowniez. Nie przejmuj sie uszczesliwianiem kogos, lepiej sam najpierw badz ze soba szczesliwy. Wszystko przed Toba!!!

Gość znudzony zyciem ...
Ok. Macie racje nie ma sie co uzalac. Szkoda mi tylko straconych lat. I nie wiem czy teraz kogos spotkam, mam juz swoj wiek.

Gość a po cholere brzydki i niski
"nie miał planów i marzeń. Ni" tak to można mieć i bez depresji 🖐️ tylko po co ci kobieta... w końcu jak piszą wyzej każda chce wspaniałego księcia a problemy kop w dupę... szkoda czasu, lepiej zająć sięczymś innym niż uwodzić takie które kopną cię jak tylko cośsię nie uda

Gość mellrose xxx
przestan z tym wiekiem, jestes mlodzieniaszkiem jesli chodzi o malzenstwo. Chyba nalezysz do ludzi, ktorzy zawsze widza szklanke do polowy pusta. Uzalanie sie nad soba to beznadziejna cecha charakteru a nie choroba

Gość koza22
pewnie, ze tak. Sama lecze sie na depresje od paru lat

Gość znudzony zyciem ...
Nie uzalam sie, a przynajmniej nie staram sie uzalac. Ale racjonalnie patrzac zmarnowalem kawal zycia a teraz chcialbym to naprawic. Tylko nie wiem jak.

Gość znudzony zyciem ...
Koza 22 i jak sie teraz czujesz ?

Gość rosiaktotti djpeja 666
nadaj życiu sens . . . np. pisząc tutaj posty cały dzień i dając cenne rady Paniom.

Gość koza22
najwazniejsze zeby nie poddawac sie temu paskudztwu, walczyc i starac sie normalnie zyc

Gość znudzony zyciem ...
Mam dzis wolne i naszly mnie refleksje. Dlatego tez zalozylem ten topic.

Gość koza22
sa rozne momenty. czasami jest tak ze nie widze sensu w niczym., nie chce mi sie zyc. nie mam jednak zamiaru targnac sie na zycie. mam kochanego chlopaka, ktory ze mna wytrzymuje:) no i tez nie obnosze sie z ta depresja walcze z tym dziadostwem. no i mam bardzo dobra pania doktor. od samego poczatku biore anafranil

Gość uioppp
znudzony zyciem skąd jesteś ? Warszawa/okolice ?

Gość znudzony zyciem ...
Ja dopiero teraz czuje sie dobrze. Kiedys mialem niechec do zycia. stale chcialo mi sie spac, bylem przemeczony, nie potrafilem planowac. Fajnie ze masz taka osobe przy sobie ktora z Toba jest i Cie wspiera.

Gość znudzony zyciem ...
Jestem z Opola a obecnie pracuje w Wawie.

Gość koza22
no ciesze sie i doceniam. najbardziej boje sie ze depresja w pelnym tego slowa znaczeniu wroci. najlepsze jest to ze kiedy ktos sie dowiaduje ze lecze sie na depresje nie moze uwierzyc, bo jestem postrzegana jako osoba wesola, taka smieszka. u Ciebie bedzie dobrze;)

Gość znudzony zyciem ...
Koza 22 - dzieki. No mam taka nadzieje, ze kogos znajde. Ostatnio stale mysle o tym zeby z kims byc. Nie daje mi to spokoju, nie chce do koca zmarnowac sobie zycia.

Gość koza22
zobaczysz, ze znajdziesz. usmiechaj sie duzo, to przyciaga ludzi. masz w wawie jakis znajomych?

Gość znudzony zyciem ...
Tak mam ale to niestety sami faceci i rzadko wychodzimy na jakies piwo.

Gość koza22
to zacznijcie. piwo, bilard, kregle, kino, cokolwiek byle tylko gdzies wyjsc, nie siedziec samemu, nie zamyslac i zadreczac sie

Gość znudzony zyciem ...
Masz racje trzeba wychodzic. Tylko niestety nie mam z kim. Wszyscy maja rodziny, poukladane zycie i ciezko jest ich wyciagac. Czasem wychodzimy na piwo, ale nie spotykam tam dziewczyn. I trudno mi jest jakas fajna dziewczyne poznac.

Gość koza22
to poprobuj przez internet. moja bliska kolezanka tak znalazla swojego chlopaka. nie obylo sie oczywiscie bez porazek:) w obecnie, w dobie ciaglego braku czasu internet to jedena z bardziej popularnych opcji. bedzie dobrze;) a grasz w literaki??

Gość znudzony zyciem ...
A co to za gra ?

Gość koza22
jest taka strona www.kurnik.pl i tam jest mnostwo roznych gierek, miedzy innymi literaki, czyli ukladanie slowek z podanych liter. grasz z ludzmi on line. fajna, ja lubie bardzo

Gość znudzony zyciem ...
OK, dzieki za stronke. Wieczorem sprobuje zagrac. I tam moge poznac jakas fajna dziewczyne ?

Gość koza22
pewnie tak;). trzymaj sie cieplo. ja teraz uciekam poczytac ale zajrze jeszcze wieczorem papa

Gość znudzony zyciem ...
Koza22 - dzieki za pozytywne podpowiedzi. Mam nadzieje, ze uda Ci sie zwalczyc to chorobsko i ze bedziesz szczesliwa.

Gość taka jedna ... ania
Ja bym nie mogal, mialam przyjaciela w depresji to wiem co to znaczy.

Gość zmanierrowana
moim zdaniem przeceniasz ludzi wiekszosc nie zdaje sobie nadal sprawy z tego, czym jest depresja poza tym pytanie jest bez sensu liczy sie to, czy ktos bedzie chcial byc z toba to pytanie brzmi tak jakbys pytal, czy chcialibysmy, zeby ktos, z kim jestesmy byl chory nikt tego nie chce ale jest sie z czlowiekiem nie ze wzgledu na to, ze jest zdrowy analogicznie - nie jest arguimentem przeciwko czlowiekowi, ze jest chory

Gość znudzony zyciem ...
Nie wiem dlaczego ale jak ktos sie dowiaduje, ze byles chory na chorobe psychiczna odwraca sie od Ciebie. Ludzie takie osoby traktuja z gory, wrzucajac je do jednego worka. Dlaczego nikt nie stara sie zrozumiec drugiej osoby.