Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikna brzydula

przytylam 20kg w ciazy - ktos jeszcze az tyle??

Polecane posty

Gość pikna brzydula

:(

Gość troche głupie pytanko
ja i wcale nie schudłam a dziecko ma 2 lata :-\

no ja tak samo i to 2 razy:) szybko przyszło szybko poszło

ja tez tyle przytylam 1 ciaza 22 kg, 2 ciaza 20 kg i tez schudlam o dziwo moje dzieci byly male syn 3 kg corka 2900

Ja tyle utyłam, ale jeszcze nie urodziłam. Karmiłaś piersią po porodzie? Jak się odżywiałaś w ciąży? Podobno dieta w ciąży ma znaczenie przy późniejszym chudnięciu.

Gość hihaheha
ja 17 kg a to dopiero 26 tydz i co mam powiedziec

Gość pikna brzydula
o, pocieszajace.. ja przyznam, ze to moja druga ciaza. w poprzedniej mialam 20kg i zrzucilam od razu. teraz mimo postanowienia, ze max15kg, to i tak zanosi sie na te 20 :( no i martwie sie, ze tym razem nie zejdzie :(

Ja karmiłam piersią, na początku trzymałam dietę, pomału jadłam "normalnie", od początku codziennie na spacery chodziłam, teraz nawet dwa dziennie i jem już od dawna całkiem normalnie. Przed ciążą byłam szczupła. Przy dziecko wszystko roiłam sama więc to moze też przez to, nie podrzucałam dziecka dziadkom czy komukolwiek, ewentualnie partner po pracy mi pomagał a wiadomo przy takim bobasie można się narobić na początku:)

Gość 29 kg
przyznam,ze w ciazy nie odmawiałam sobie:D,jadłam wszystko co dozwolone i w nieograniczonych ilosciach.Pozniej nie stosowalam zadnej diety,po roku wazylam mniej niz przed ciazą.Wczesniej i pozniej nigdy nie miałam i nie mam do dzisiaj nadwagi.

Gość pikna brzydula
super sie to czyta co piszecie :]]

Gość romkam
hej! ja przytyła 25kg nie miałam żadnej diety w ciąży tylko 6tyg po ciąży ale później stopniowo wszystko jadłam a małego karmiłam do 17miesi:) w tej chwili jest 2 lata po porodzie a mi zostało jeszcze 2kg ale nie dbam o to ważniejsze dla mnie było zdrowie dziecka i moje samopoczucie więc nie martw się na zapas przy maleństwie szybko zrzucisz te kilogramy:) Podrawiam

Gość belzebaba
ja przytylam 33 kg!!, zrzucilam po dwoch latach

Gość Nika 33
ja przytylam 27 kilo, po 3,5 miesiaca zostalo mi jeszcze 4 kilo

Ja przytyłam 36 ... Do tej pory zrzuciłam 17 :( W drugiej ciąży nie doprowadę do takiej sytuacji. jakbym przytyła 20 kg , to teraz już bym normlanie wygladała.

Gość u mnie na plusie 23
tyle przytyłam w ciąży, ale fakt, że jadłam co chciałam i ile chciałam :D dziecko urodziłam duże. 3 miesiące po porodzie nie miałam już żadnych zbędnych kg, przy czym karmiłam piersią, spacery codziennie, i podobnie jak jedna z koleżanek praktycznie sama zajmowałam się dzieckiem. dodam, że jestem już po 30 urodzinach, więc niektóre koleżanki straszyły, że wtedy to już się tak łatwo nie zrzuca.... ja zrzuciłam.

Ja 22kg. Cztery miesiące po porodzie mialam już niedowagę:o

ja dokładnie 20 kg...:O po pierwszej ciąży wyglądałam lepiej niż przed a teraz?? mały kończy dziś 7 miesięcy i postanowiłam przestać karmić piersią:O będę dawała butlę i sama przejdę na dietę. U mnie wygląda to tak że starszy ma prawie 9 lat i już się sam sobą zajmuje..Młodszy jest bardzo spokojnym dzieckiem i lubi bawić się ze starszym bratem więc ja robię to tylko na dochodne :) Powiedzcie jak zrzucić te nadprogramowe kilogramy siedząc z dziećmi w domu....Niedługo wiosna to będziemy wychodzić na całe dnie :)

Ja przytyłam troszke ponad 20kg i do dzisiaj czyli dwa lata od porodu nie mogę tego zrzucić a co gorsze to jeszcze przytyłam :( teraz jestem na diecie i zrzuciłam juz prawie 10kg ale jeszcze ponad 15 przede mną:O

Gość przezięb się
Mam to samo. 23kg i nie mogę zrzucić :(

Gość 29 kg
Tez zastanawiam sie dlaczego u jednych tak szybko spada waga,a u innych nie.Moze to kwestia codziennych obowiazkow?Ja akurat rodzilam na studiach dziennych-zajecia,dom,nauka,spacery,w sumie niewiele czasu mialam na siedzenie,duzo ruchu ogólnie,malo snu,jak dziecko mialo rok wazylam 15 kg mniej niz przed ciązą,wygladalam okropnie.

Jejku, nie straszcie tak tą niedowagą - ja mam całe życie trochę za mało ciała i przyznam się, że miałam nadzieję na przytycie w ciąży... Jak narazie 26tc i tylko 4kg w plusie :o Na szczęście lekarz mówi, że z dzieckiem wszystko OK i jest nawet spore.

ja jak rodziłam to miałam 26 lat i 5 miesiecy więc wiek chyba ok. ruchu też sporo bo mam cały dom na głowie,sprzatanie itd codziennie chodzę na spacery i małym zajmuje sie w wiekszosci sama bo mąż wraca poznym popołudniem. ale nie ukrywam ze lubie jeść,najgorsze są słodycze :O teraz jestem na diecie i chodze na siłownie więc zaczyna być lepiej:)

Gość gość
Do tej co przytyla 9 kg- nie posraj się.

Gość gość
Ja przytylam 6 przez cala ciaze ale tyle mnie to kosztowalo ze nie pytajcie

Gość gość
Przytylam 28 kg z 50 do 78 ;/ przez poltora roku mialam 10 kg nadwagi, potem schudlam momentalnie, nawet nie wiem jak. Teraz znowu wygladam jak chudy szczur.

Gość gość
Dziewczyny jak chcecie schudnąć a macie za mało czasu lub chęci. Polecam African Mango. 4 Miesiące po ciąży i wróciłam do swojej stałej wagi. 100% naturalne składniki!! http://nplink.net/BOxuJOW8 Na prawdę Warto Polecam wszystkim kobietom w podobnych sytuacjach!!!

Gość gość
Jak Macie jakieś pytania odnośnie african mango to śmiało piszcie na maila kasia.grzeszczakowna@gmail.com