Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikna brzydula

przytylam 20kg w ciazy - ktos jeszcze az tyle??

Polecane posty

Gość gość
Ja przytyłam 25 kg i czuje się oszukana przez naturę! Wcale aż tyle nie jadłam, chociaż może mi się tak tylko wydawać :D Na szczęście po 7 miesiącach odzyskałam swoją wyjściową wagę :)

Gość gość
ja przytylam 30 kg dzisiaj waze juz 51kg a wazylam 80

Gość gość
a jak u Ciebie ze skórą po tak dużym spadku wagi? Najbardziej interesują mnie ramiona i brzuch? :D

Gość gość
Przytyłam 22 kg z 63 na 85, ale może bardziej spuchłam niż przytyłam bo przybrałam 9 kg w 9 miesiącu. Po powrocie do domu ze szpitala byłam lżejsza o 10, potem codziennie spadał kg później pół kg. Dwa miesiące po ważyłam mniej niż przed ciążą. Piersią karmiłam miesiąc.

Gość gość
Czesc

Gość gość
Ja przytyłam 23. Zeszło samo po pół roku. A potem jeszcze więcej. Na szczęście znowu ciut przytyłam i mam wagę sprzed ciąży która mi najbardziej odpowiada.

Gość gość
Ja 21 a potem 22 przy synu 21 przed miałam 59 przy córce 22 przed 56 i wiecie co jest śmieszne waga szybko mi spadła do tych sprzed ciąży :-) teraz mam 56

Gość gość
Przytylam 30 :( Mialam cesarke, nie karmilam piersia, wiec wyrzucilam wszstkie ciuchy bo sie bzdur na Kafe naczytalam ze juz tego nie zrzuce... Wrocilam do swojej wagi, ani brzuch ani ramiona mi nie wisza ;)

Gość gość
ja też 20 przytyłam, po ok pół roku wszystko zeszło z powrotem i o dziwo- mimo że waga taka jak przed ciążą, to o rozmiar mniejsze ciuchy niż przed ciążą :) jakoś zeszczuplałam, widać po wszystkich ubraniach przedciążowych

Gość gość
mi ciąża obumarła w 9 tyg, ale od samego początku byłam tak strasznie głodna, że nie mogłam się opanować, to było silniejsze ode mnie, teraz po zabiegu już apetyt wrócił do normy, ale wiem, że muszę się odchudzić teraz (mam nadwagę), bo jak znowu zajdę to będę ogromna

Gość gość
Ja przytylam ponad 20 kg w ciąży. Z 58 na 80... Mala ma rok waze 50 kg i żadnego rozstepa