Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

czy on jest normalny???

Polecane posty

spotykałam sie z facetem rok, moze ponad rok... potem sie rozstaliśmy bo on był strasznym babiarzem. po jakims czasie on odezwał sie do mnie, ze bardzo by chciał ze mną znowu zacząć itp. Ale wiecie co mi powiedział...ze ma dziecko z inną kobietą, a najgorsze jest to ze on tą kobiete zapłodnił wtedy kiedy spotykał sie ze mną....:( a teraz chce do mnie wrócic...pogoniłam go,a on ciegle pisze i nie wiem na co liczy..moze na przygodny sex....napisał mi ze ma dziecko ale nie jest z jego matka i ze takie wpadki widział tylko na filmach..:(

napisałam mu ze wiele razy mnie okłamywał, spotykał sie z inną i ze nigdy mu tego nie zapomne i nie wybacze. nawet sobie myśle, ze on doskonale sobie zdaje sprawe ze inne kobiety mogą nie chciec znim być więdząc ze ma dziecko i może ma nadzieje ze ja do niego wróce...

Ja to widzę tak: babiarz jak babiarz, zrobił dziecko i może czuje się tym obciążony dlatego chce wrócic do ciebie do beztroskiego życia, bo docenił to jak było mu dobrze z tobą. ale dobrze ze pogoniłas go

spytaj go czy jest masochistą , jeśli masz w sobie Dominę, to może być z was ciekawa para.

no wiecie co...życie różne płata figle, ale ja obawiam sie faceta ktory nie jest z kobieta z którą ma dziecko.

powiedziałam mu tylko ze dziwie sie ze nawet to dziecko nie nauczyło go pokory i powagi do życia. a facet ma 30 lat:( ja pieprze co sie teraz z tymi facetami dzieje.