Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny jestemmmm

Pokochaj mnie , bardzo mocno

Polecane posty

Gość porannaaa
W sklepie nie zmiesciłabym maszyn budowlanych..mam sklad plus podjełam sie przedstawicielstwa w 2 firmach..Głownie handluje przez necik plus czesto bywam na targach zeby rozreklamowac towar..takie tam handlowanie;-)

Gość pyska1000
Ja obecnie przebywam za granica ,kawal drogi do Polski,narazie sama ale nie samotna narazie szczesliwa po koszmarnym zwiazku zobaczymy jak dlugo:)

Gość porannaaa
Pyska jest smutno samemu fakt ale trzeba nabrac ochoty do miłosci i zwiazku..Jestem sama juz 4 lata, i teraz wiem ze jest mi z tym zle:-( smutno, szaro, beznadziejnie..:-( Niby mam wokoło siebie ludzi, przyjaciół, ale jestem samotna Nie szukam szczescia na siłe ,ani uczucia , ani przyjazni ale dojzałam juz chyba do zwiazku takiego na całe zycie

Gość pyska1000
No zobaczymy jak bedzie ze mna, ja mam najgorzej bo wlaczyl mi sie ten cholerny zegar bilogiczny i juz tak bardzo chciala bym miec dziecko, myslalam ze sie uda z moim ex nie udalo sie, a teraz to nie wiem juz kiedy:))i z kim:)

Gość porannaaa
Spokojnie na wszystko przyjdzie czas..a zamierzasz wracac do kraju niebawem?

Gość pyska1000
Nie zamierzam, tesknie za polska za rodzinka szczegolnie bo jestem z nimi bardzo zwiazana,ale jak patrze co sie dzieje w naszym kraju to mnie to osłabia.Tu narazie mam dobrze praca jest i to w zawodzie pieniadze nawet niekiepskie tylko teraz jak zostalam sama to jaos tak dziwnie od 7 lat nie bylam sama.

Gość Michal_30 prawdziwy
też mam nadzieje, że niedługo znajde swoja druga połówke i założe rodzine. To jestes biznes woman :) Chyba trzeba być bardzo obrotnym , jeśli sie handluje...?

Gość pyska1000
Michal wydaje mi sie ze znajdziesz najwazniejsze ze zaczales juz szukac

Gość porannaaa
Hahaha zadna ze mnie bizness women..robie to co lubie i na czym sie znam..to wszystko:-) A czy obrotna? roznie to wychodzi..niby luty jest najgorszym miesiacem w handlu a ja mialam super sprzedaz, fakt pomogł mi wysoki kurs euro i sprzedałam sporo rzeczy do Niemcuhcow i na Słowacje..to wszystko na temat handlu:-)

Gość porannaaa
Pyska to co sie dzieje u nas w kraju to paranoja..ale ja nie umiałabym zyc gdzies na obczyznie..no chyba zebym stworzyła tam udany zwiazek;-)

Gość jak ziarno piasku dziś
nie wiem jak to jest z tym szukaniem, czy jak się szuka to się znajdzie..? czy może samo przyjdzie po prostu... samotność jest okropna, a co jeśli tęskni się za kimś to Cię zostawił rok temu, bardzo zranił? i kto dziś jedną wiadomością (której chyba nie rozumiem) zburzył spokój (względny) który odzyskałam po jakiś 9 miesiącach meczarni??? :(

Gość pyska1000
Ja probowalam stwarzac zwiazek, ale w koncu musial powiedziec stop,musiala tego bylo juz za wiele.Ja lubie byc za granica jak studiowalam to tez jezdzilam za granice zeby sobie dorobic.Polska mnie przeraza, a wszechobecny kryzys to paranoja. A zwiazek mam nadzieje ze kiedys stworze jakis i naprawde nie bede szukac ksiecia tylko faceta.

Gość porannaaa
Ziarnko jezeli ccesz sie wygadac to z ochota wielka posłuchamy i moze wspomozemy:-)

Gość pyska1000
jak ziarno piasku dziś to faktycznie ciezka sprawa

Gość porannaaa
Pyska tez szukam normalnego, miłego faceta nie zadnego ksiecia lub bohatera lub zapatrzonego w siebie samca..Ma byc po prostu i mnie kochac;-)

Gość pyska1000
W sumie patrza po moich samotnych,rozwiedzionych kolezankach to nie wiem co sie dzieje z dzisiejszymi facetami a moze to my kobiety stalysmy sie jakies dziwne zbyt wymagajace??nie wiem

Gość Michal_30 prawdziwy
ja jestem miły :) i nie jestem księciem ani bohaterem

Gość porannaaa
Moim zdaniem to ped zycia i rozluznienie w zwiazkach sprawia ze pary sie rozstaja..brak tematow do rozmow, zycie koło siebie, zdrada..i po uczuciu:-(

Gość porannaaa
Ciesze sie Michas:-) Fajnie ze Cie [poznałam,,nawet tak w neciku:-)

Gość pyska1000
do 30 mam jeszcze 4 lata mam nadzieje ze do tego czasu jakos mi sie zycie ulozy, narazie wzielam duzo dodatkowej pracy zeby jakos to wszystko ogarnac i nie miec zbyt duzo czasu na myslenie

Gość Michal_30 prawdziwy
uwielbiam, jak ktoś mówi do mnie "Michaś" :)

Gość Michal_30 prawdziwy
pyska1000 ja też rzucam sie w wir pracy, żeby nie myśleć za dużo.

Gość porannaaa
Pyska masz jeszcze czas nie trzeba sie spieszyc ..a swoja droga praca wypełnia smutek prozy zycia..:-) Ciesze sie Michas;-)

Gość jak ziarno piasku dziś
ech.. historia długa i zawikłana... nie do opowiedzenia prawie... byliśmy długo ze sobą... po rozstaniu związał się z kimś(może mnie dla niej zostawił, mam podstawy by tak przypuszczać ale nigdy się nie przyznał) od jakiego spół roku raz na miesiąć zdarzało mu się puścić syg w środku nocy(nie wiem po co), ostatni raz widzieliśmy sie 4 miesiące temu i to było (pożegnalne spotkanie), od tej pory nie było kontaktu oprócz yuch dziwnych syg czasem dziś napisał że nigdy nie umiał dziękowac i dał linka do piosenki Garou -Burning . Rozumiem słowa doskonale ale nie wiem jak to się ma do naszej sytuacji, po co burzy mi spokój, nie wiem po co?????? kurwa mać :( dodam że nie jest on nastolatkiem, jest po 30, ja mam parę lat mniej, po co burzy mi spokój? co to znaczy... myslałam że rozmowa w listopadzie była naszą ostatnią a tu takie coś

Gość pyska1000
mysle ze praca wypelnia ten wolny czas jaj\ mam jeszcze troche nauki, bo we wrzesniu mam egzamin jezykowy i musze go zdac.

Gość Michal_30 prawdziwy
Ja mam 2 lata do trzydziestki i czuję, że mój męski zegar biologiczne tyka i pogania mnie do stworzenia szczesliwej rodzinki

Gość pyska1000
Ziarno to kiszka faktycznie, moze mu sie z ta druga nie uklada i swiruje teraz, zatesknil za Toba , ale po coo ryje ci psyche, to jest najgorsze

Gość porannaaa
Ziarenko...wiem ze masz teraz myslawke ale tacy sa co niektorzy panowie,,buduja sobie droge powrotna tak na wypadek.. Musisz byc silna a po 2 pogadac z nim powaznie , co skłoniło go do takiego zachowania:-) Wiem ze pisze Ci banały ale prawdziwe..szczera rozmowa duzo daje..ale uwazaj zeby nie wkrecic sie ponownie w ten zwiazek

Gość pyska1000
wow Michal to dales mi nadzieje ze sa tez tacy faceci ktorzy chca miec rodzine, suuuper

Gość porannaaa
Tez podoba mi sie postawa Michasia:-) Fajny facet z niego;-)..z tego co widze jestem tu najstarsza istota:-( ja niestety mam juz 30