Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny jestemmmm

Pokochaj mnie , bardzo mocno

Polecane posty

Gość Michal_30 prawdziwy
każdy facet chyba chce mieć rodzine, ale wiadomo, że musi byc przygotowany psychicznie i finansowo.Ja już jestem gotowy :)

Gość pyska1000
Byle wiecej takich facetow jak Michal, swiat naprawde bedzie lepszy.Juz zaczyna mi sie bardziej podobac:)

Gość pyska1000
oj gwarantuje Ci Michal ze nie kazdy oj nie nie

Gość porannaaa
i tak 3majcie:-)..mnie tez sie weselej zrobiło

Gość pyska1000
Najgorzej to chyba jest z przygotowanie psychicznym, choc nie powiem finanse w obecnych czasach sa rowniez wazne

Gość jak ziarno piasku dziś
to mnie jest raczej do odbudowania... po tym wszystkim... ale jesli nie znacie słów piosenki, to tam jest: Wydaje mi się, że cię nie znam I nigdy nie poznam Czy ja cię kocham? Cóż, nadal tego nie wiem Zabrzmi to dziwnie, Ale ostrzegam cię: Mogę nie być tak milutki Może, kochanie, Jestem łamaczem serc Łamaczem serc Sercem z lodu Ale płonę Płonę Bo podpaliłaś moją duszę Dziewczyno, nie wiem, co zrobię Bo płonę, Płonę, Płonę z pragnienia Płonę i to wszystko przez ciebie Nie możemy być razem Nie jestem takim typem faceta Odejdę i zniknę na zawsze I nie będziesz wiedziała dlaczego Bo płonę, Płonę, Płonę z pragnienia Płonę i to wszystko przez ciebie Czy to jest pożegnanie ostateczne (które jasno dał mi to do zrozumienia wiele miesięcy temu juz sie odbyło!)?????????? dla mnie te słowa znaczą razem nie będziemy, ale nadal coś do Ciebie czuję dlatego nie rozumiem po co mi to pisze skoro sprawa już jest dawno zamknięta, po co burzy mój spokój To jest egoistyczne, bo wysyłając mi coś takiego chyba nie pomyślał jak sie poczuję, tak naprawdę każdy może inaczej to zinterpretować, ja akurat nie wiem co o tym mysleć tesknię, ale to byłby chyba wielki błąd gdybysmy wrócili do siebie, on jest bardzo rozchwiany emocjonalnie, tylko... serce nie sługa :(

Pyska - jesteśmy w tym samym wieku ;)

Gość Michal_30 prawdziwy
moi koledzy mają już rodziny od kilku lat i jak czasem ich odwiedzam, to zazdroszcze im, że mają kogo kochać i są kochani i szczęśliwi.

kurdę miało być "nie do odbudowania"

Gość pyska1000
Ziarno i wlasnie najgorzej jest przez to serce nie sluge nigdy nie ciagnela bym swoich zwiazko(5lat i 2lata)gdyby nie to serce bo rozum juz wczesniej mowil ze to nie to

Gość porannaaa
Ziarenko...zburzył Twoj spokuj ale nie mysl o tym..nie daj jemu poznac po sobie ze cos jeszcze dla Ciebie znaczy..bo przegrasz. A swoja droga masz jeszcze czas na ułozenie sobie zycia z kims odpowiedzialnym i kochanym:-)

Gość pyska1000
Ja tu na obczyznie mam wiekszasc znajomych z dziecmi choc niektorzy rozwiedzeni uwielbiam ich dzieciaki i spedzac z nimi czas, naprawde czesto robie za nianke, choc niektore to wyjatkowe urwisy.licze ze takie doswiadczenie mi sie przyda na przyszlosc.

Gość pyska1000
Ziarno 26 stuknelo mi w styczniu i sie troszke przerazilam:)

Gość Michal_30 prawdziwy
jak ziarno piasku dziś przeczytalem Twoja historie i jest identyczna, jak historia mojej siostry. Tez miala takiego faceta, niby romantyk, rozstali sie, ale nie dawał jej spokoju, odzywał sie, pisał wierszyki itp. a w tym samym czasie kręcił z inną. Szkoda czasu dla takiego drania!!! Zasługujesz na kogos lepszego! Nie bój się zmienić numeru tel i olać gościa! Moja siostra w końcu (po pół roku) olała go i poznała swojego obecnego męża.

Gość porannaaa
I znowu mnie wzieło na smutno, bo moi wszyscy znajomi maja juz rodzinki, czy szczesliwe trudno powiedziec..ale zyja;-0

Gość Michal_30 prawdziwy
ja kiedyś bawiłem sie z synem kumpla jego kolejką i dzieciak już dawno się znudził, a ja bawiłem sie dalej he he tak mi sie spodobało :)

ech wiem że mam jeszcze czas... ale za bardzo wciąż to tkwi we mnie, nie wiem jak miałabym komuś ponownie zaufać, poza tym nie jestem kochliwa, nawet nie mam za bardzo gdzie kogoś poznać, rzadko po pracy mam z kim wyjść się zabawić, każdy ma swoje życie, znajomi porozjeżdżali sie po studiach po Polsce.... nie chcę Was męczyć, w końcu to nie topik o moich problemach sercowych, ale chciałabym żebyście napisali co sądzicie o tych słowach piosenki (tzn co on chciał przez nią mi przekazać? ) Może Michał się wypowie-jako jedyny mężczyzna tu moze wie co mężczyzne w takie sytuacji skłania do wysłania takiej wiadomości byłej dziewczynie? dziekuję :)

Gość pyska1000
porannaaa nie łam sie bedzie dobrze

Gość Michal_30 prawdziwy
bede jutro o 9.00 rano. Musze leciec. całusy dla Was

Gość porannaaa
Dzieki Pyska..wiem ze musi byc lepiej..ale jakos zle mi dzisiaj, samotnie bardzo:-)

Gość olaoalaoalaoala
michaj mam 20lat ale bardzo stara dusze w mlodym ciele jestem ladna, lojalna, diabelek w lozku :P i uczciwa. Umow sie ze mna.

Gość pyska1000
Ziarno nie ma co sie lamac,jak juz pozbierasz sie do konca po wszytkim to pewnie za jakis czas kogos poznasz. W Polsce i tak latwiej, ja za granica to bede miala problemy, inna kultura inni ludzie, oj nie wiem jak to bedzie

Gość olaoalaoalaoala
zostan jeszcze na chwile...

Gość porannaaa
Paa Michas słodkich snów

Michaś ;) wiem że szkoda czasu, tak jak napisałam uporałam się juz z tym niejako, ochłonęłam, on te syg bardzo rzadko wysyłał, może z 5 w ciągu pół roku, ale jednak, tak mnie nie nękał, to raczej ja po rozstaniu nie dawałam mu przez dłuższy czas spokoju. Sczerze to nawet nie wiem czy coś odpiszę (napisał na nk). Dodam że na nk wciąż trzyma nasze wspólne zdjecie a mi stuknie 26 pod koniec roku ;)

Gość pyska1000
Pa Michal

Gość olaoalaoalaoala
kurde dopiero weszlam na to forum facet swietny

Gość porannaaa
bedzie rano wiec z nim poklikasz..spokojnie..musiał chyba odejsc

Gość pyska1000
olaoalaoalaoala bedziesz miala jutro szanse a facet calkiem calkiem:)

ja tez zaraz zmykam, urlop od jutra :D ale jestem padnieta :/ na pewno tu jeszcze zajrzę... życzę wszystkim dobrej nocy :)