Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny jestemmmm

Pokochaj mnie , bardzo mocno

Polecane posty

Gość porannaaa
Ziarenko trzyma zapewne Wasze zdjecie tak dla znajomych i kolegów zeby sie Toba chwalic..cały ten portal nk to jedno wielkie chwalipiestwo:-P

Gość porannaaa
To papa Ziarenko i dobrej nocki zycze:-)

Gość pyska1000
Ziarno Jesli juz taki czas wytrzymalas pozbieralas sie troche to nie warto tego rzucac po paru sygnalach i wiadomosci na nk. wiem ze ciezko jest tak tym bardziej jesli cos jeszcze czuje sie do tej drugiej osoby.Ja mialam latwiej nas juz jakis czas nic nie laczylo zylismy razem ale obok siebie,ktos tylko musial podjac decyzje Nie daj sie wciagac tylko w jakies gierki,ktore on stosuje

Gość pyska1000
pa Ziarno

Gość pyska1000
wszyscy pouciekali

Gość jak ziarno piasku dziś
mnie po prostu to zastanawia, nie myśle nawet co by odpisać... to że nk to chwalipięstwo-potwierdzam, ale on przeciez ma dziewczyne(albo miał), ona też ma profil na nk i ich wspólny znajomi też jestem za głupia na to wszystko, ot co papa:*

Gość pyska1000
Ziarno przespij to jutro bedzie lepiej

Gość olaoalaoalaoala
e jak on bedzie to ja w szkole bede i lipa

Gość olaoalaoalaoala
bo mam wyklad od 10-16 :/ z grecji

Gość pyska1000
moze michal po poludniu tez bedzie

Gość porannaaa
Olaola powiemy mu zeby był wieczorkiem..specjalnie dla Ciebie

Gość pyska1000
Ja mam jutro troche luzniejszy dzien na 8 do pracy do 16 ale popoludnie wolne.

Gość pyska1000
Jak dlugo siedze przy kompie to mam takie czerwone oczy na nastepny dzien, ze moi pacjenci sie dziwia co ja robila ze tak wygladam:)))

Gość porannaaa
haha wszystkie chyba tak mamy..zapytam wprost pracujesz jako pielegniarka czy lekarka?..bo ja wyuczony zawod mam pielegniarstwo

Gość pyska1000
porannaaa a ty jeszcze jestes czy juz tez spisz??

Gość pyska1000
jestem fizjoterapeutka i uwielbiam swoj zawod naprawde kocham go, od liceum chcialam tak pracowac

Gość pyska1000
to niezle z pielegniarstwa do handlu sie przenioslac odwazne!

Gość porannaaa
to najwazniejsze zeby robic to co sie lubi:-) ja niesty musiałam sie przebranzowic zeby w kraju godnie zyc

Gość porannaaa
Pyska to nie odwaga..to proza zycia..niestety:-(

Gość pyska1000
W Polsce personel medyczny jest nie doceniany,ja mieszkam w Norwegii i tutaj pielegniarek jest potrzebnych naprawde duzo maja fajne warunki pracy i niezle pensje a przede wszystkim sa szanowane i doceniane

Gość olaoalaoalaoala
ja studiuje archeolgie:) kurde szkoda,ze poszedl bo jego wpisy wraznie na mnie zrobily

Gość pyska1000
olaoalaoalaoala Michal wydaje sie naprawde spoko, a to ze chce miec dzieci i rodzine to juz zupelnie mnie rozbroilo,mile i dojrzale

Gość porannaaa
Pyska masz racje ale ja chce zyc w kraju..głupie to ale tak mam.. Olalola fajny facet z niego i romantyk..a swoja droga zrobiłysmy mu fajan reklame:-) Archeologia super sprawa,,historia to moj konik;-)

Gość olaoalaoalaoala
malo ktory facet mowi wprost,ze chce dzieci i rodzine to takie slodkie i urocze :P i dojrzale jednoczesnie. Nom zajebisty kierunek. Naprawde ciekawy. Nigdy sie nie nudze.:) tez lubie historie zwlaszcza antyk

Gość pyska1000
porannaaa ze w kraju to rozumiem mam wielu znajomych z czasow szkoly ktorzy za nic nie chca sie ruszyc z Polski.Ja jestem patriotka, ale jakos zawsze ciagnelo mnie za granice i znalazlam akurat takie miejsce w ktorym jest mi dobrze,a ze jeszcze kocham to co robie pomaganie ludziom, stawianie ich na nogi wiec pewnie dlatego mi sie tak tu podoba. chce sie tutaj doktoryzowac ale najpierw musze zdac test z jezyka w e wrzesniu a ten jezyk jest zabojczy:))

Gość pyska1000
olaoalaoalaoala ja za historia nigdy nie przepadalam ale kierunek studiow bardzo ciekawy

Gość olaoalaoalaoala
pyska1000 w jakim panstwie mieszkasz? ja akurat jestem z historii swietna za to zmatmy ledwo 2 mialam :P

Gość porannaaa
Pyska ja nie jestem juz patriotka..nie umiałabym zabijac i strzelac w imie czegos do czego nie jestem przekonana czyli do rzadow:-) a swoja droga trzyma mnie w kraju sentyment, moze po prostu boje sie zycia w innym kraju..sama nie wiem.. olaola mamy podobne zainteresowania, ale ja w wyborze kierunku kierowalam sie sptrawami materialnymi a i tak pracuje inaczej haha..paradoks lub głupota;-)

Gość pyska1000
olaoalaoalaoala ja z matmy tez noga, zawsze mialam problemy za to uwielbialam bile i chemie. mieszkam w Norwegii Polnocnej. Tu jest naprawde pieknie, jak dla mnie zalezy co kto lubi, ja uwielbiam zielen ,nature przyrode spacery a zima mroz i baaaaardzo duzo sniegu

Gość pyska1000
porannaaa ktos musi zostac w Polsce.Moze ja kiedys tez wroce, narazie jest mi tu dobrze, rodzinka odwiedza mnie dosc czesto, i choc troche daleko ja tez staram sie latac 3 razy w roku zobaczymy czas pokaze