Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z krwi i kosci......

Oto dlaczego faceci chodza do prostytutek !

Polecane posty

Gość Piotr29_psycholog
Godność w łóżku?? a co to takiego? z żoną? by nie pomyślał że jestem dajką? istny stek dziecięcych bzdur!!! we wczesnych porach związku, rozumiem..., ABS i hamulce na baczność! ale... później???? zasada nr 1: bierzesz i dajesz wszystko!! to podstawa każdego małżeństwa! tak, by... nikt z Nas, nie musiał podniecać się na widok dziw...i z neta, na widok wypię.... du...!!!!!! Jeśli mam ochotę popatrzeć, proszę o to żonę... Jeśli mam ochotę na coś innego... rozmawiam z żoną! Jeśli ona ma ochote, na coś niby nadzwyczajnego, mówi mi o tym! Chyba na tym polega dojrzałość, co? Widzę, że większość z Was, objęła tzw. drogę na skróty! Nie tędy droga! Związek, współżycie, polegają na obustronnym zaufaniu, niestety też wyrzeczeniach, poświęceniu i przede wszystkim... szczerej, szczerej do bólu rozmowie!! Jeśli to nie wypali, i nie daj e rezultatów w postaci obustronnego zadowolenia, związek, mówiąc szczerze, jest do.... kitu!

dziwię się że jako psycholog nie umiesz czytać moich wypowiedzi i posługujesz ogólnikami książkowymi Napisałem że istnieje pewna grupa kobiet i mężczyzn a nie że wszyscy tak postępują i tę grupę nazywam ciemnogrodem polskim opartym na wychowaniu społeczeństwa przez pół wieku w idei zakłamania,uprzedmiotowieniu kobiet w seksie itp

Dobijecie mnie,my kobiety mamy zachamowania.W poprzednich zwiazkach nie moglam faceta naklonic do perwersji w seksie .Teraz gdy mam meza to robimy to co mu sie wydawalo ze tylko dziwka moze robic.I nie wie jak bedziemy sie kochac az ja nie zabiore sie do jego penisa.I od poczatku naszej znajomosci mowimy o naszym seksie co chcemy i co bysmy jeszcze wyprobowali.

Gość facet z kwi i kosci...
chyba sie skucze na ten tyleczek jak bede w warszawie

Gość eeee tam
żenada..chyba nie byłeś u prostytutki..głupie zdjęcie.i głupi topik

Gość eeee tam
a i mój mąż nie pomyslał nigdy o dziwce...bo wszystko czego pragnie ma w domu... i nie czuję się z tym żle,że zaspokajamy swoje może i upośledzone wg niektórych pragnienia...możecie mi zazdrościć :)

Gość a-n-u-l-a
to jaką dupę ma Twoja żona?

Gość agnieszkaaaa
Do prostytutek chodza faceci którzy nie potrafią wyrwac panienki