Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra 222

POMOZCIE PROSZE!

Polecane posty

Gość sandra 222

Mam problem z doborem podklau mialam ich juz mase.. Problem polega na tym ze niewiem do jakiego rodzaju cery kupowac podklad i moze poprostu wybieram zle:( Moja skora jest dziwna z jedne strony aftalnie sie blyszczy szczegolnie broda nos i czolo Natomiast pomimo tego ze jest mega blyszczaca to strasznie schodza mi skorki na nosie oraz w okolicach czoła na linii brwi. Jak posmaruje skore podkladem to na nosie istna masakra pelno skorek...niewiem co robic. Zaznaczam ze stosuje peelingi ale niewiele pomaga..

Gość sandra 222
Prosze poleccie jakies podklady. Cena nieistotna. Moglabym nawet wydac 200zl wiedzac ze w koncu bede wygladac jak czlowiek:(

Gość primero
zacznij nawilzac skoree!!!!! proponuje zakupic jakis lej zimnotloczony, albo oliwke HiPP (pomaga na swiecaca sie skore) Jak doprowadzisz cere do normalnosci pomysl o podkladzie;)

Z czystym sumieniem, polecę Ci Superbalanced firmy CliniQue, który z jednej strony matuje błyszczące strefy i nawilża suche partie. Potrzebujesz nawilżenia spróbuj Continuous Rescue Antioxidant Moisturizer . Cena podkładu to ok. 108 zł, możesz wbrać także wersję w compakcie

Gość sandra 222
a mozecie polecic jakies kremy bardzo dobrze nawilzajace akle zeby nie powodowaly swiecenia sie?Ja probowalam juz physio krem, nawet masc z witamina A ale tylko na ten nieszczesny nos i niestety pomoglo ale na krotko

Gość ambiwalenccjaa
najlepoiej nawilzajace sa oleje zimnotloczone albo ta oliwka... dzieki temu pozbedziesz sie swiecenia buzi

Gość sandra 222
a co polecicie na te skorki??:(

Gość primero
w miare jak bedziesz nawilzac i robic delikatny peeling z 2 razy w tygodniu skorki same znikna;) pamietaj tez ze w okresie przedwiosennym skora bardziej sie luszczy...:) Mi schodzi nawet z rak, chyba, ze jestem jakims wyjatkiem.

Gość sandra 222
Rozumiem ze ta oliwka hipp mam smarowac nosek?:)wogole nie wiedzialam ze oliwki mozna stosowav na twarz. Oliwki kojarza mi sie z tłusta warstwa i jakos nie wierze zeby pomagaly przy siwecacej skorze..w sumie nie zaszkodzi mi sprobowac bo innego ratunku juxz nie widze dla siebie