Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

************ jak zrobic takie pudełeczka? *****

Polecane posty

buhhahahahahahahah sorry rozbawials mnie kup paier i wstązeczki narysuj sobie szablon (buhahahaha to powinnas umeic zrobić po szkole podstawowej w koncu to lekko zmodyfikowana siatka szescianu) zrob dziurki dziurkaczem poskladaj, wrzuc migdaly , zawiąż wstązke ach zaraz sie pewnie spytasz skad masz wziać migdały :]

Sunflowerka, z migdałami sobie poradzę :) Po prostu szukam szablonu, myslałam, że ktoś może ma...

cymbalka: one maja ksztalt kartonikow na mleko albo maslanke, kup sobie taki i porozcinaj, zmniejsz skale i masz szablon. btw krzeselka byly ladniejsze.

szczerze mówiąc mi by się za tą cene nie chciało :P 1,50zl jedno to bym zamówiła juz gotowe, nawet przy 100sztukach wychodzi 150 zł, a na pewno będzie wyglądać to estetyczniej niz Ty sama to gdzieś posklejasz...nawet pewnie wstążeczek tak ładnie jaki oni na allegro nie zawiążesz autorko :)

cymbałka ale Ty to masz wene na robienie tego typu rzeczy:) fajnie fajnie, jak masz dryg to pewnie rób sama zawsze zaoszczędzisz trochę grosza i nie słuchaj reszty:) na pewno wyjdą piękne:) a z tym kartonikiem po mleku to świetny pomysł:) Ja też będę robić sama, ale raczej nie takie "sklejki" bo nie mam cierpliwości, raczej jakieś woreczki

o matkoooo dziewczyno...podziwiam cię:)) zrobić takie cudo:)) ale fajnie, potem większa radość, że zrobiło się coś samemu:)

oooo, te woreczki tez bardzo ładne... Ale ja jednak wolę pudełeczka :) A co do łabędzia, to łatwo się go robi, tylko duzo czasu zajmuje złożenie :)

jak bym miała zrobić kilka pudełeczek to pewnie by to przeszło...ale jak już 100 to nie wchodzi w grę..jak zrobisz te pudełeczka to wrzuć foto, ale wiesz te krzesełka były na prawdę fajne..

wiem, mi tez podobaly sie te krzesełka, ale sama ich nie zrobię, a kupic to wyszloby ok 600-700 zł, a tyle to juz przesada za taka rzecz... :( Postaram sie wrzucić foto, ale w przyszlym tyogniu, bo czekam na klej i wstążeczki bo dziś zamóiwłam :)

Gość a po co sie to
robi? bo nie kumam? czy to nie jest udziwnianie na sile? my dajemy ciasta w plastikowych opakowaniach z naklejkami i juz :) zawsze tak sie robilo...a poza tym wolalabym dostac ciasta, ktorych np. nie zdazylam zjesc niz 1 mogdala w lukrze....

pudełeczka są cudne..do tego efektowna wstążka na prawdę super:) w sumie zawsze w szkole z prostopadłościanów miałam 5!! ale czy mi się chce robić...hmm..najgorzej że mam dużo czasu i mogłabym..ale czuję że przy 5 odechce mi się i skończy się moja praca...hehe

a po co sie to - my mamy zamiar na początku położyć to każdemu na talerzu albo obok , jako podziękwoanie że przyslzi. Po wesele oczywiście dajemy ciatso i alkohol, ładnie zapakowane w ozbone pudełeczka