Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadijkaa

Zrobiłam z siebie totalną IDIOTKĘ.........

Polecane posty

Gość nadijkaa

z okazji moich urodzin mój chłopak zaprosił mnie do siebie na uroczysta kolacje. wszystko pięknie przygotował, świece, romantyczna muzyka... nagle w trakcie kolacji on przede mną klęka- mi serce podskoczyło do gardła bo w ogóle nie bylam na to przygotowana- on wyjmuje śliczne pudełeczko.. otwieram a tam pierścionek.. z oczu zaczęły mi się sączyć łzy, już chciałam rzucić mu się w ramiona a on nagle dostał ataku panicznego śmiechu... nie wiedziałam o co chodzi i zaraz rozwiał moje wątpliwosci "pociągnij za ten pierscionek" i co się okazało? że ów pierścionek to uszko od kubka :O poczułam sie jak kretynka, on zaczął gadać ze nie sądził, ze wezme to na powaznie i tego wieczoru jeszcze pare razy podkreślał, że to tylko żart, że na razie nie myśli o ślubie... Matkko, czuje sie jak kompletna idiotka :(:(

Gość masz brudne
ale poje**** ...zabilabym...wspolczucie cie buedactwo takiego debila:(

Gość głupi żart

Gość Newelinka
ale jak mogłaś pomylić uszko od kubka z pierścionkiem????

Gość nadijkaa
ech... on ma takie dziwne poczucie humoru, ale nie sadzilam ze zazartuje sobie z takiej sprawy :(:( jedyne co mnie pociesza, to ze nie zrobił tego przy ludziach, bo chyba zapadłabym sie pod ziemie :(

Gość to może pocztaj tamten
to on powinien czuć się jak idiota za to,że zrobił taki kiepski żart.

Gość 2*25
to on zrobil z ciebie idiotkę. odwdzięcz mu sie pięknym za nadobne.

Gość nadijkaa
to jest cos takiego: http://chce.to/content/korczus/big.30660.8E1475B2-B9B2-491A-BBAC-3EE95169D9A6.jpg teraz to widze, ze i to pudelko jest za duze jak na pierscionek i sam 'pierscionek' jest dosc masywny, ale uwierzcie, ze w takiej chwili, gdy facet klęka i wręcza ci pudełeczko podczas romantycznej kolacji, nie doszukujesz sie raczej w tym niczego podejrzanego :(:(

Gość jhbjgjkgkuk
a kochasz się z nim? to weź go tak mocno podkręć powiedz, daj mu odczuć, że chcesz sie z kim seksic a jak juz będzie prawie ze skóry wyłaził to się roześmiej i powiedz, że to był zart niech debil poczuje się tak jak ty

Gość pożeszka
jest taka zabawka - pudełeczko eleganckie które sugeruje poważną sprawę a tak naprawdę to ucho kubka ja bym mu skopa w ryj dała a co ? jak kocha to wybaczy

Gość nadijkaa
ech, szczerze mowiac to teraz nawet nie mam ochoty sie z nim spotkac, spojrzec mu w oczy... bedzie sie znowu ze mnie smiał i mi to wypominał, jak dałam się wkręcic :(:(

Gość jhbjgjkgkuk
zrób jak napisałam wtedy ty sie bedziesz z niego śmiać:)

Gość nadijkaa
jutro zrobie mu ozp

Gość szzzzzoookkkkk
co to za typ??? ale bym se kopła takiego w dupe

Zresztą sama piszesz, że zrobiłaś z siebie idiotkę... przecież jeśli naprawdę uważasz, że jego żart był idiotyczny, to miałaś prawo głupio zareagować i nie ma tu mowy o robieniu z siebie idiotki. a że sama tak napisałaś, to widać jednak Ci świta, że reakcja zdecydowanie przesadzona. Odrobinę dystansu!:D

Gość dadsad
zrób tak jak ci poradzono - rozpal go, niech mu stanie i wtedy powiesz - to tylko żart, zasmiejesz sięgłupio, wstaniesz i wyjdziesz. Niech sieteż poczuje tak jak ty. W końcu dobry zart tynfa wart :P

Gość nadijkaa
to wyżej to podszyw... zrobię tak jak mówisz, ale nie sądze, że to mi jakoś mocno ulzy :( Niestety będę pamiętać ten jego zart i to późniejsze nerwowe tłumaczenie się, że poki co to mu się nie spieszy ze ślubem....

Gość Newelinka
ojej, no trudno stało się, wiem, że się głupio czujesz ale on pewnie myślał, że wytnie ci fantastyczny żart, ochłoń trochę i zażartuj, że tak na poważnie to też nie myślisz jeszcze o ślubie a łzy ci pociekły na myśl jak masz mu to powiedzieć żeby go nie zranić

Gość se
nie waz sie myslec ze to ty wyszlas na idiotke!i nie ma prawa sie z ciebie smiac a ty czuc nieswojo przez to. zachowal sie jak palant. nastepnym razem... gdyby na serio sie oswiadczal... wiedzialabys czy juz nie zartuje?? radze to co kolezanka... nakrec go, jak mu pala stanie powiedz, ze zartowalas. tyle. bez zadnych tlumaczen

Gość nadijkaa
Cyniczna87- trudno to mówic o dystansie, ja byłam na poczatku w takim szoku, ze on chce mnie poprosic o ręke, że łzy mi same leciały, poczułam taki przypływ szczescia... a po chwili taki zimny prysznic i rozczarowanie, on to niestety widzial... :(

Gość pożeszka
z tą pałą jest bardzo dobre :-D pokaż klasę i ceń swoją wartość :-D najaraj go cholernie aż będzie czerwony i się poślini i wtedy...... żartowałam...:-)....pa, do jutra :-)

ty nie zrobiłaś z siebie idiotki tylko on z Ciebie. co za kretyn, żart nie na miejscu to nie 1 kwietnia, daty mu sie pomyliły odegraj sie na nim przy okazji. I nie miej do siebie pretensji bo to on zrobił z siebie kretyna i durnia.

Gość nadijkaa
Chyba tak zrobię, szkoda, ze jego urodziny już były parę miechów temu... ale przy najbliższej okazji tak sie odwdziecze...

Gość rosablue
A może odczekaj jakiś czas, żeby nie skojarzył, że to rewanż. A potem skombinuj test ciążowy od ciężarnej koleżanki i daj mu w prezencie ze słowami "Kochanie będziesz ocjem!" :-)

Gość nadijkaa
Cyniczna, ja mam 21 lat, on 24. Jesteśmy razem póltora roku

Gość nadijkaa
rosablue, heheheh mysle ze dostałby zawału serca :D

Gość pożeszka
hahahahaha:-D za 2 miesiące zrób drugi kawał ----będziesz ojcem-------dobre na teście można dorysować drugą czerwoną kreskę żelowym długopisem albo cienkopisem