Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffdgdg

wierzycie w KONIEC ŚWIATA w 2012 ROKU?

Polecane posty

Gość gffdgdg

bo ja przyznam szczerze zaczynam sie bac...

Gość wierze ale sie nie boje

Gość gffdgdg
a ja przeciwnie...boje sie strasznie bo mam rodzine...i juz mam coraz wieksze schizy.(i jak tu sie starac o drugie dziecko?) koniec kalendarza Majow,te wszytskie przepowiednie...

Gość nie mysle o tym
nie nakręcam sie bo to nic nie da , a faktycznie strach może być przeolbrzymi , jesli miałabym sie martwić to tylko o syna . Ale nie sadze żeby było czym sie zamartwiać . Juz duzo bardziej matrwi mnie zastój w firmie męża i perspektywa biedy strasznej .

Gość wierze ale sie nie boje
No to co innego. Dlatego ja zdecydowalam sie nie miec dzieci.

A nawet jesli miałby być ten koniec świata to przecież wszyscy po równo zginiemy i będzie koniec. Czego tu się bać. Co najwyżej tego co będzie po śmierci. Jeśli nie wykonywałyście żadnych aborcji i żyliście w miarę moralnie to myślę że można spokojnie podejść do tego tematu.

Gość gffdgdg
nie mysle o tym------>------wspolczuje kryzysu...ten nalezymy do tych co to w obecnej chwili bardziej traca niz zyskuja...

Gość nie mysle o tym
ja wychodzę z założenia że nie zastanawiam sie nad sprawami na które nie mam wpływu 2012 , natomiast co tu i teraz jest o czym mysleć... a poza tym wiosna miała być a u mnie za oknem śnieg pada ......

Gość gffdgdg
"wszyscy po rowno zginiemy"-------no niby ok...tylko "zginac'w sensie zamknac oczy i zniknac bezbolesnie a "zginac"przez zatopienie(tak ma niby byc) w strasznych meczarniach,w poczuciu strachu i Bog wie co jeszcze to tez roznica...i nie chodzi mi o mnie,ale o dzieci....

Już tyle było tych tematów o końcu świata, że jakby to było prawda to dawno by nas tu nie było:P

Gość gffdgdg
mnie to te mysli wykoncza..nawet jesli to sciema to i tak w grudniu 2012 trafie do wariatkowa:(

Gość Jest pewien drobny problem
:P Otóż ro 2012mamyjuż ta naprawdę dawno za sobą. Któryśtam papież przy reformie kalendarza zapomniał o paru latach :P

Gość ....taka jedna...
dokładnie mamy juz rok 2013, czyli 2012 był rok temu, ale wiecie co? moze ten kryzys to wlasnie poczatek konca? wybuchna zamieszki i sami sie wykonczymy

a ja to juz sama nie wiem co o tym sadzic:) moj maz sprzedawal busa-i pojawil sie klient.kupil bo bedzie w tym busie jedzenie gromadzil na ten 12 rok,czy tez moze przywozil? maz mi opowiadal wiec nie do konca jestem pewna,ale mowil o tym koncu swiata z wielkim przejeciem!40-to letni facet-jakis nawiedzony?boosz,co to sie bedzie dzialo w tym 12-tym roku???????? panika totalna,zarcie z polek chyba zniknie?masakra jakas sie zapowiada i chocby ktos w to wierzyl lub nie panika bedzie straszna!

Panikę siejecie...jakby człowiek miał wierzyć w te wszystkie "końce świata", to już dawno by nas nie było;)

Gość a wy powtarzacie tylko
wciaz te same komunaly ze 10 koncow swiata bylo itd moze do jedenastu sztuka? :p:p

Gość koorwajegomaciek
a ja bym chcial zeby byl jakis kataklizm.....taki ogolno swiatowy... moze dopiero wtedy ludzie zaczeliby sie szanowac....

Gość kap rysek
Chcialabym wierzyć ale to byłoby za piękne żeby było prawdziwe:-((((