Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest normalne

czy to jest normalne ?

Polecane posty

Chciałam pojechac do mojego faceta ale on najpierw musial poprosic moich rodziców o "zgodę" ( oni sie zawsze zgadzaja tylko sa starej daty i wymagaja takiego zwyczaju mnijsza o to) ale moj facet nie chciał ich prosic bo sie wstydził , stresował itd ( mimo iz jestesmy ze soba 3 lata) dopiero jak mu powedziałam ze zrobie mu Loda w domu z polykiem. Chciałam sprawdzic czy pojdzie. Poszedl choc z oporem ale poszedl. Pol godziny go prosilam nie chcial isc ale jak powedzialam Loda to juz inna postac rzeczy. Wkurwilam sie , pojechalam i odwalilam swoje. Ale czuje sie podle. Ze musze takie rzeczy robic by go przekupic. Dodam ze rano odwiozl mnie do domu , pojechal na miasto cos zalatwic ja w tym czasie sniadanie dla niego i te sprawy i czekam bo myslam ze zaraz wroci ( w pracy wzielam wolne na dzisiaj by miec wciecej czasu dla niego w tyg sie prawie nie widujemy) po 2 h dzwonie gdzie jest a on ze u siebie w domu . Robi pranie sprzata bo tez ma dzis wolne. Wkurwilam sie jeszcze bardziej. Czulam ze facet dostal co chcial i teraz leje na mnie z gory na pytanie czemu nie przyjechal myslal ze wzielam wolne by odpoczac sobie i nie chce mi przeszkadzac poztym jak by przyjechal to nie chce mu sie siedziec w domu a ja bym pewnie chciala jakis film obejrzec , poleniuchowac a na dwor nie wyjde bo zimno - To woli w domu zostac i zajedzie pod wieczor na chwile - wkurwilam sie jeszcze bardziej teraz caly dzien sama siedze i sie nudze !

pozdrawiam Stefan :classic_cool:

glupi stefan nie podszywaj sie - ja naprawde jestem wkurzona ta cala szopka - czuje sie wykorzystana.

Dorosła kobieta a nudzi się we własnym domu... Poczytaj jakąś ciekawą książkę albo obejrzyj film. Może idź na spacer. Potrenuj mięśnie. Albo po prostu odpoczywaj. Błędem jest tracenie czasu na narzekanie że się nudzisz. A co do twojego faceta, to rzeczywiście przykre że boi się twoich rodziców a w dodatku musisz mu płacić "lodem" za wspólne spędzenie jednego dnia.

Gość ramona445456
nia ,to nie jest normalne widac ze ten facet Cie olewa z gory na dol a Ty jestes "kobieta bluszczem" ktora chce owinac sie wokol faceta. Nie masz jakichs wlasnych zainteresowan , pasji? Chcesz przez cale zycie czekac az on wroci??? Nie rozumiem takich kobiet. I jeszcze sprawa z tym lodem jakby moj tak mi powiedzial to by odrazu dostal kopa w du.. na zawsze . Dziewczyno ten facet Cie bardzo nie szanuje. Mam wrazenie ze to prowokacja.

to nie jest prowokacja. A wydaje mi sie ze nie jestem kobieta bluszczem - tym bardziej ze my w tyg nie spedzamy czasu razem - bo jest praca. Od parunastu dobrych dni nawet nie spalismy ze soba bo nie ma jak - mamy dwie zmiany. Dzis wzielam wolne by wiecej czasu spedzic z nim on tez wzial . Tylko widac do innych celow. Nudzi mi sie to nie do konca tak po prostu nastawilam sie ze dzisijszy dzien spedze z nim Bo nocy nie mozna bylo nazwac spedzonej po lodzie zasnal i obudzil sie rano I OD RAZU MNIE ODWIOZL. Na to wychodzi ze znowu go zobacze wieczorem na pol godziny - Brakuje mi go a widocznie ja mu juz potrzebna nie jestem :(

Gość mikus78
Mi zrób loda to zjem z tobą śniadanie i obiad ale na kolację wracam o żony :)