yanisa88 0 Napisano Marzec 12, 2009 podczas stosunku pękła nam prezerwatywa . do wytrysku nie doszło a wczoraj skonczyl mi sie okres. czy jest mozliwosc zebym zaszla w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona 20 Napisano Marzec 12, 2009 zależy ile trwał okres...ale możliwość raczej mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejbe 12345 Napisano Marzec 12, 2009 wątpliwe byś była w ciąży, ale dla pewności przejdź się do lekarza albo zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wpadka Napisano Marzec 12, 2009 Nie wiem co o tym myśleć cały okres mam dziwny spóźnił się tydzień, pierwszy dzień był skąpy a teraz jest już obfitszy a zawsze było na odwrót no i na dodatek cały czas mnie boli brzuch gdzie normalnie bolał mnie tylko pierwszego dnia no i w dodatku ostatni okres spóźnił mi sie 4dni i trwał o połowe krócej niż zawsze i był bardzo skąpy No i wymiotowałam raz. Czy mogę być w ciąży??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudynaaa Napisano Kwiecień 2, 2009 Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach