Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mary225

Ciąża a tabletki antykoncepcyjne????????

Polecane posty

Gość Mary225

Czy któraś zaszła w ciąże w czasie brania tabletek? bo zaczynam sie denerwowac, jestem ostatnio ciagle zmeczona teraz jeszcze odrzuca mnie od jedzenia, mdli mnie na sam zapach.

Gość Tora borra boraa
Moja znajomoa wlasnie dowiedziala sie, ze jest w ciazy, mimo, ze brala tabletki antykoncepcyjne. Ma 37 lat juz roczne dziecko no i teraz nastepne :)

Gość Mary225
Noo to teraz zaczynam panikować! zaraz chyba wyskocze z pracy do apteki:) Nigdy nie zapomnialam tabletki co najwyzej nie wzielam co do sekundy o tej godzienie co zawsze...czy zmiana klimatu moze miec wplyw na dzialanie tabletek, na to jak reaguje organizm

Gość Tora borra boraa
Zmiana klimatu nie ma nic wspolnego z tabletkami, bo okres, ktory wywoluja jest "sztuczny" co innego normalna miesiaczka. A moze mialas biegunke, wymioty i taletka nie zdazyla sie wchlonac?

Gość herbatnik 87
hejka, ja tez ostatnio mialam takie obawy- czulam sie slabo i mdlilo mnie na zapachy potraw... biore od roku yasmin regularnie... zrobilam test i wynik negatywny... moze to tak czasem jest... kup sobie test i sie dowiesz

Gość Mary225
Ja na tabletkach jestem od jakis 5 lat biore Mercilon i nigdy nie mialam takich objawów