Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klum

ile wydajecie miesięcznie na kosmetyki?

Polecane posty

Gość dcCS
KLUM - jest taka polska firma - Iwostin, tez ma kosmetyki typu la roche, a sa sporo tansze, tez apteczne, moge ci powiedziec ze skuteczne sa w moim wypadku, polecam - sprobuj

A właśnie...co sądzicie o balsamach do ciała Yves Roches? Miała któraś z Was? Bo się zastanawiam..są niedrogie i mają ładne zapachy...

Gość dcCS
te balsamy są SWIETNE - polecam

Gość Znowu.
No może się skusze na st.ives ujędrniający ;]

Gość dcCS
a nie doczytalam, saint yves sa swietne :D Yves rochera lubie perfumy, maja bardzo fajne zele pod prysznic, a balsamow nie stosowalam... ale balsam taki na slonce z filtrami moja mam mowila ze dobry, bo raz jej kupilam

Gość ja wydaje okolo 50 złotych
lakiery do paznokci soraya, maybeline colorama i vipera zele do mycia ciala palmolive, soraya, st ives balsamy do wlosow nivea, l'oreal

Gość dcCS
znowu - ale wiesz, ze naprawde ujedrnia troszke? :) i bardzo fajna skore zostawia, nawilzoną, bez takie filmu tlustego, wiec jest ok jak dla mnie chociaz kazda skora moze inaczej reagowac

Perfumy mam jedne z Yves, jestem zadowolona...skoro żele niezłe też, to skuszę się i na balsam:) A kosmetyków St.Yves (nie jestem pewna pisowni) nigdzie nie widziałam...jestem ślepa? Gdzie można je dostać?

Gość Znowu.
Ja mam bardzo wrażliwa i kosmetyki perfumowane ( np. Avon - Naturals ;/) to dla mnie masakra po prostu ! a z tego co czytam w necie to ten balsam nie ma chyba tak mocnego zapachu ?

A bo w ogóle słyszałam, że kosmetyki Avony uczulają..nie wiem, ja nie mam wrażliwej skóry, ale ponoć;)

Gość KLUM
więc zapytam o włosy może da się je regenerować , odżywiać i pobudzać do wzrostu a nie tylko myć po tańszej cenie?

Gość dcCS
St ives sa dostepne i w Rossmannie, i w supermarketach, one sa zawyczaj na nizszych polkach http://www.stives.pl/ wsklepach, bo nie sa drogie..

Gość ja wydaje okolo 50 złotych
znacie moze toniki do cery tradzikowej lysanek i effaclar, ktory lepszy? czy one cos pomagają?

Gość dcCS
klum - henna wax, honey treatment wax, treatment wax - wosk do wlosow, pobudza odrastanie... regeneruje...

Gość dcCS
ja wydaje okolo 50 złotych ja mialam problem tego typu - dobry krem nawilzajacy, soda oczyszczona na noc miejscowo i jak zaczelam codzinnie stosowacv fluid i puder to mi si epoprawilo

Gość klum
WAX ma niestety jedną dużą wadę - trzeba go stosować w cieple - gorący ręcznik, min te 20 min. A ja potrzebuję czegoś co można stosować codziennie - bo tak myję włosy. Na waxa miałabym czas tylko w weekend i to nie każdy

Gość kocia natura D
do włosów od lat stosuję farby naturalne. na polskim rynku na przykład: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=247 włosy mam gestsze, nie wychodzą, nie niszczą się i nie rozdwajają Troche paprania przy farbowaniu, ale efekt REWELACJA Nie potrzeba już cudownych odżywek do włosów, same farby też taniutkie

Gość dcCS
WAX MOZNA stosowac tylko raz w tygodniu, max raz na 5 dni, ale uwierz mi, ze to wystarcza na codzien sa takie odzywki joanny, balsamy ja tez myje codziennie, i nie za kadtym razem stosuje odzywki

Gość Loretno
Ciezko ocenic ile wydaje na miesiąc, ale dosyć często -być moze co miesiąc kupuje: - paste do zębów Elmex okolo 11 zł - płyn do mycia jamy ustnej Elmex ok. 18 zl -waciki ok. 3 zł -szamponetka ok. 5 zł -mleczko do demakijazu ok. 8 zł A tak to kupuje kosmetyki które satrczaja na długo typu: - cienie Rimmela - puder mineralny L'oreala - róz mineralny L'oreala -puder w kamieniu Sephora I inne. Jeden kosmetyk ok. 50 -60 zl.

Gość kadzidło_wypchane_GRASSem
tylko puder kupilem co by oko podmalowac (napastowal mnie podpity agresywny szimejl)

Gość chantall27
kurcze to ja strasznie dużo wydaje na kosmetyki. Co miesiac: balsam, pilling, zel pod prysznic, dezodorant, szampon, odzywka- Dove bo bardzo lubie ten zapach i mi służą.- kolo 70 zł, perfumy raz na dwa miesiace ok. 200, podłkaład, puder, cienie, lakiery do paznokci, kremy do stóp, rąk, kredki do oczu, maskara, pomadka, puder w kulkach kupuje taki zestaw mniej wiecej dwa razy w roku wychodzi około 300 zł W lecie kremy brązujące, modelujące i samoopalacze, bo jestem przeciwnikiem solarium.

Gość chantall27
i kupuje tez capivit hydrocontrol i piekne włosy- skóra jest ładniejsza i włosy mniej wypadają jakies 30-35 zł za oba miesiecznie, ale warto polecam