to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 W sam raz na dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 moj tak samo mowi! mieszkanie szkola.. blaaaa blaaa blaaa wszytskie moje kolezanki takie dobre sa w ciazy albo juz maja ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sialala1111 Napisano Marzec 12, 2009 Lenka198643 jeszcze w zależności w kórym dniu cyklu współżyłaś.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 w ostatni weekend .... terasz w piatek !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sialala1111 Napisano Marzec 12, 2009 czyli który dziń cyklu to był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 Dopiero zrób test w ten dzień w który spodziewasz się @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 ale juz ten dzień byl!!! w niedziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 A ile już Ci się spóźnia@? Idz do apteki i zrób test.Daleko masz do apteki?,kup od razu dwa,lub 3 i zrob jeden dzis a pozostale jutro.....,ja bym na Twoim miejscu nie czekala,tylko biegiem bym poleciala do apteki... nie zwlekaj,tylko idz,jak bedziesz odwlekac tym gorzej bedzie dla Ciebie i moze ciazy a tak to bedziesz juz wiedziec i pojdziesz do lekarza,chociaz gin dopiero kaze przychodzic w 6-7tygodniu,bo tak to nic nie zobaczy,albo zrob sobie bete z krwi,tez bedziesz miec wynik na 100%,ja bym byla na Twoim miejscu bardzo szczesliwa,jakbym zobaczyla na tescie 2grube kreseczki...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 ok :) dzis kupie testy i zobaczymy jutro jestem w szoku ze tak od razu mowicie mi ze jestem w ciazy??!! od niedzieli z kalendarzyka wynika ze 8 marca powinnam dostac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 Ja nic nie mowie czy jesteś w ciąży czy nie,tylko zrób test dla swojego spokoju i tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 a to było w dni płodne czy nie płodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 ja juz sama niee wiem czy plodne czy niee plodne !! zobaczymy.... :) uciekam juz! jutro sie odezwe jak test wypadl papa :) dzieki za informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 To jak miałaś dostać 8marca to spóźnia Ci się tylko parę dni,to może stres czy coś takiego... czasami @ parę dni się spóźnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 Lenka czekam za wiadomością jutro od Ciebie....pa:) PS.Na pisz jak poszedł test jutro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 okok :) papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 pa:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 13, 2009 czesc :) nie zrobilam testu bo dostalam okres :( wiec nie bede mamusia a szokda :( buziaki pozdrawiam i dziekuje za rady :) papa :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 13, 2009 Lenka:) jak nie teraz to później będziesz w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 13, 2009 ale tu cicho...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach