Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaadf

Do facetów czy powiedzielibyście swojej dziewczynie z iloma spaliście przed nią?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaadf

Ciekawa jestem czy dla was to jest problem powiedzieć prawde w tej sprawie bo dziewczyny jeśli kłamią to raczej zaniżają a jak to jest z wami mówicie prawde, zaniżacie czy podwyższacie?

Ja gdy znajdę sobie partnerkę to powiem że przed nią nie miałem żadnej - i będzie to prawda.

Gość aaaaaaaaaaaadf
nadal jestem waginalną dziewicą :)

Większosc facetów zawyża ile to oni lasek przelecieli , zeby zrobić z siebie takiego wielkiego \"macho\" , chcą wam w ten sposób zaimponować Co jest wielką głupotą :O:O:O

a czemu nie.. po chooj to ukrywac , czy on nie wiem je gwalcil czy na stosie palil? sex to sex, mial przede mna to mial, mogl miec i milion , wazne zeby nie mial w trakcie bycia ze mna :>

Gość Robertos
Powiem ,że z jedną :-D chyba uwierzy

Gość sdsaq
Żeby mnie dziwka wyśmiała?

Gość Niecny
Ja dymałem ze 30 lasek wiekszosci nawet nie pamietam bo bylem narabany jak szpadel na imprezie, ale jak poznalem moja obecna żone to powiedzialem jej ze spalem tylko z 3 panienkami ktore kochalem a seks to tylko z milosci bla bla bla itp :P Łyknela :D baba :P

Gość aaaaaaaaaaaadf
Niecny to było po pijaku z głupoty czy świadomie szukałeś lasek

Gość cxvxv
Niecny - to nic, ona pewnie tez miala 30 facetow, dymali ja po pijaku a tobie powiedziala, ze miala jednego, z milosci :P

Gość Niecny
to było tak po prostu troche z nudow troche z burzy hormonalnej :P cxvxv- hehe, raczej nie, miala tak mocno zatkaną cipe ze nie dalo sie jej przebic i musiala wykonac zabieg u ginekologa :P

Gość Niecny
w sensie byla dziewica jak mnie poznala :P

Gość Chanel-mademoiselle
cxvxv :-D:-D:-D dobre

Gość Chanel-mademoiselle
Niecny w sensie byla dziewica jak mnie poznala Taaaa-bo wcześniej sobie chirurgicznie tą cnotkę zrobiła:-P

Gość eeerrrccc
Niecny to było tak po prostu troche z nudow troche z burzy hormonalnej cxvxv- hehe, raczej nie, miala tak mocno zatkaną cipe ze nie dalo sie jej przebic i musiala wykonac zabieg u ginekologa Bo sadziła sobi tam kawałek pończochy, a ty naiwniaku myslałeś, ze to błona :P

Gość a ja tak zrobiłabym
niecny dupek z ciebie ( i nie chodzi mi o te 30 panienek tak dla wyjasnienia )

Gość Niecny
a gadajcie sobie co chcecie, wali mnie to bo ja wiem jak było :P i prawda jest, ze facet będzie dymał kazda lasencje jaka mu sie nawinie, a te doswiadczone beda mile widziane, jednak na zone kazdy chce porządną

Gość oczywiście że nie bo po co
jak facet nie jest prawiczkiem i bierze sobie niedziewice to też się nie poinien zbytnio interesować, bo nic dobrego z tego nie będzie a jak jest prawiczkiem to powinien poszukac sobie dziewicy bo też nic dobrego z innego związku nie będzie :P

Gość Niecny
czemu dupek ze mnie?

Gość cxvxv
bo sam naruchales a wziales dziewice na zone. Trzeba bylo sie wiazac jedna z tych panienek.

ale taki jest swiat moje drogie, wszystkie badania wam to potwierdza. facet sam chce sie naruchac, bzykac panienki z doswiadczeniem, ale na żonke szmaty nie wezmie

Gość Chanel-mademoiselle
Ja święta nie byłam,mó facet też nie.Z perspektywy czasu mowi,że lepiej miec doswiadczoną bo seks jest wtedy lepszy.Taka kobieta nie ma oporów by eksperymentować w przeciwieństwie do dziewić.

Chanel, gówno prawda, nie wypowiadaj sie bo nie spalas z dziewczynami. moja żonka mimo iz byla dziewica to ma najwiekszy temperament ze wszystkich panienek jakie dmuchałem, poza tym uwielbia eksperymenty. wiec panienko nie usprawiedliwiaj swojego kurewstwa

Gość a ja tak zrobiłabym
dlaczego dupek? sposób w jaki wyrażasz sie o żonie o tym swiadczy , tylko tyle a w temacie to odpowiem że lepiej nie mówić i nie pytac o przeszłość , to zdrowsze dla wszystkich

Gość Chanel-mademoiselle
:-D:-D:-D dawno nikt mnie nie nazwał panienką i to w dodatku z kurestwem:-D:-D

Gość cxvxv
Nie martw sie niecny, moze i jest dziewica, ale tylko waginalna :D Poza tym, jest szansa, ze zdradzi takiego dupka, jakim jestes.

Gość a ja tak zrobiłabym
łyknęła - baba = że głupia? zatkana CIPA - hm... no moze sie czepiam , juz mnie coraz mniej dziwi .......

Gość KazdyFacet
Z tego co ja znam, to ilosc partnerow to nie przeszkadza wam (kobiet), wy itak macie przewage w takich sprawach, n.p. rozpoczynacie zycie seksualne kiedy chciecie, nie musicie martwic sie ze jakis partner przed wamy mial wiekszy penis (to sie liczy), i mozecie miec seks na zamowienie, facet nie moze, musi pracowac nad tym.