Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę być sobą

W niedzięlę pierwszy raz pozazdrościłam mojej przyjaciólce

Polecane posty

Gość nie chcę być sobą

Wiedziałam,że podoba sie chłopakom,ale ja też uchodzę za ładną i uważałam,że mam nad nia tą przewagę,że maluję sie bardzo delikatnie,nie chodzę na solarium,nie mam tipsów itp.Ale ostatnio przekonałam sie,że właśnie cos takiego podoba sie chłopakom.Siedziałyśmy w barze z jej znajomymi i dosłownie co chwilę któryś jej gadał,że jest śliczna.Czułam sie przy niej jak szra mysz,niewidoczna.Ona włosy natapirowane,przedłużone,ja zwyczajne,zwiazane w kitke.Ja troche pudru,tuszu i błyszczyka,ona makijaż jak jaka Doda.Ona tipsy,ja króciutkie paznokcie,nieumalowane.Do tego zjarana na solarce,ubrana seksownie,a ja w dzinsy i sweter.Myślałam,że naturalność jest w cenie,ale wcale nie :O

Gość ckldfdf
to zależy, pewnie jakies prymitywy ją podrywały...

Gość tetre
a czego pozazdrosciłaś? Jakbys chciała, to tez mozesz się tak zrobić. Natapirowac włosy, pójsć na solarę, zmalować sie, założyc ubrania , które wiecej odkrywaja niż zakrywają. To zaden problem - wtedy bedziesz tak samo piekna i atrakcyjna jak i ona.

tak naturalnosc jest w cenie , ale warto przy tym wyglądac naturalnie kobieco. Gdybys np rozpuscila włosy u ubrała ładną bluzeczkę zamiast swetra wyglądałabys nadal naturalnie a przy tym kobieco

też stawiam na naturalność ale nie do przesady....jeśli wychodzę na imprezę czy do pabu to podkreślam bardziej oczy no i swetra nie zakładam tylko jakąs fajną bluzke, zazwyczaj jakiś top, nie odkrywam brzucha i nie mam dekoltu po pępek. paznokcie lubię naturalne, ale delikatnie pomalowane, nawet bezbarwnym ale pomalowane, od razu inaczej wyglądaja. więc efekt jest dziewczyny skromnej, niekrzykliwej która o siebie dba:)

Gość KOMPLEMENTOWALI JĄ
bo wg twojego opisu wyglądała jak "weź mnie" więc samczyki nie tracili okazji do poruchania i stroszyli piórka :P

Gość mammasmdmfmasmmfsdag
Rozumiem autorke. Bardzo dobrze. Tez uchodze niby za ładna, jestem naturalna. A moja kolezanka.. wiecie cyce jak doda, dekoldy itp... Chłopaki do niej lgna jak nieweim. No i czuje sie jak idiotka przy niej.

Gość xcvx
Wielkie mi rzeczy. Wy patrzycie na cichego, malego faceta, czy na glosnego, napinajacego miesnie przy kazdej okazji, wlosach na zel i golej klacie?

czego jej zazdrościsz? tego, że faceci postrzegają ja jak łatwą lalunię, którą poderwą na byle jaki bajer? Tez mam taką koleżankę - wszyscy prawią jej komplementy, co chwilę ktoś się za nią ogląda albo ja zaczepia... a jak wygląda? solarium, sztuczne paznokcie, farbowane włosy - a kto ją zaczepia? jakieś dresiki albo tacy co liczą na fajną nockę - bez śniadania i bez jakiegokolwiek potem kontaktu. Ty będziesz się nadawać na żonę, na kobietę z którą chce sie zakładac rodzinę - ona na kochanke albo jedno nocną przygodę. Uwierz mi - jeszcze twój facet będzie się cieszył, że jesteś taka \"normalna\".

Gość nie chcę być sobą
Właśnie zawsze myślałam,że ona sie podoba prymitywom,ale siedział z nami chłopak,o którym już słyszałam,że jest inteligentny no i w ogóle zaprzeczenie takich dzisiejszych typowych facetów.I rzeczywiście taki jest.Nie zrozumcie mnie źle,nie chodzi o to,że mi sie spodobał,bo nie,ale o to,że ona mu się na maksa podobała,nawet nie wiem czy się w niej nie kocha.Zresztą wszyscy faceci co tam byli nie tylko chwalą ją za urodę,ale też lubią.Ona nie jest taka suczka,mimo że z mojego opisu mogło tak to wyglądać,po prostu bardzo o siebie dba i umie np sie ładnie umalować.Do tego ma świetną figurę,a ja mam wielki brzuch który muszę ukrywać pod swetrem :O I nie mam fajnych ciuchów jak ona.Włosy tez mam cienkie,dlatego je wiążę,a pazury leczę z onycholizy,stąd mam krótkie i nie maluję :O Wyglądam przy niej i czuję się jak byle co

Gość dffgd
bądź po środku dbaj o siebie i staraj ubierać się atrakcyjnie, ale nie bądź sztuczna:)

heeej, wolalabys byc plastikiem i podobac sie innym, czy byc soba, czuc sie dobrze w swojej skorze i podobac sie gronu wartosciowych facetow ;)?

Gość dffgd
ale nie musisz mieć drogich ciuchow wystarczą dopasowane dzinsy i jakas bluzka, chocby czarna na ramiaczkach, obcisła w miare napewno nie sweter powyciągany

Gość nie chcę być sobą
Nie no,to był ładny obcisły sweterek,taki cieniutki. Problem polega na tym,że nie czuję sie dobrze w swojej skórze.Plastikiem na pewno nie będę,bo nie chce sztucznych włosów,pazurów,solary,tapety....Ale chciałabym ładnie wyglądać,tylko że ten mój brzuch przekreśla wszystko,a nie mogę schudnąć :(

Paznkci nie musisz malowac , faceci zazwyczaj patrza na twarz i figure a nie na paznokcie. Jeśli chdzi o bluzke to mozesz kupic taką szersza , zeby zamaskowac brzuch a np. odsłaniającą ramiona zeby pokazac trochę ciała i z troszkę większym dekoltem , nie mówie ze takim do pepka , ale subtelnym większym dekoltem

Gość nie chcę być sobą
I na tym właśnie polega róznica między nią a mną:ja muszę ukrywać moje wady,a ona wszystko może eksponować i podkreślać :O A jeśli chodzi o szerokie bluzki,to wyglądam w nich jeszcze gorzej niż w obcisłych,bo wtedy nie wiadomo gdzie sie konczy mój brzuch i wyglądam jakbym ukrywała ciążę

Gość lalka22222222222
idz na silownie a nie sie nad swoim brzuchem uzalaj, dieta to nie wszystko--silna motywacja, wytrwalosc i gwarantuje efekty--pocwicz sobie jakiespol roku--figura nie do poznania