Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podsumowanie takie....

Coż, wiec i to forum pomalu schodzi na psy..

Polecane posty

Gość wklejcie dobrze linka prosze
jak mozesz byc sama w sobie? nie musisz zmieniac stopki ja nie musze tego ogarnac swoim małym mozdzkiem -bo nieogarniam :)

to wytlumacz przekazy bez fazy jak ty to rozumiesz

no i?nie ma logicznego wytłumaczenia jedynie dwoje dzieci w jednym ciele-czyli 2 w 1!!!!!

jakie jaja :) ja idę spać, bo mi się oczy kleją dobranoc 🖐️ ale jutro zajrzę zobaczyć, dokąd doprowadziła ta dyskusja :D

szczesliwego rozwiazania zycze "trojpaku":)

dodam temat do ulubionych :D

Gość Anulkaaaa26
a ja rozumiem.. 3 istoty w jednym ciele... synek, corka, mama... 3 zycia w jednej calosci, 3 dusze w jednosci... pewnie, ze 3 w 1 moze byc... a niby czemu ciezarne w pojedynczej ciazy maja 2 w 1 ??????

Gość Anulkaaaa26
moze tez byc 2 dzieci w 1 matce i wtedy 2 w 1 zalezy od interpretacji ale 3 w 1 tez jest dobrze

Gość basiek 1975
No ja tez tak jak Anulkaaa rozumiem, trzy osoby w jednym ciele. Matka + 2 dzieci... Jak masz szampon z odzywka to jest 2w1 a nie 1w1 jakby mozna bylo zrozumiec idac za twoja logika "wklejcie dobrze linka prosze"

Gość gggggggggtttttt
a co was to obchodzi co ona ma w stopce????????????????????no kude,padłam!!!!!!!pięknie podciągnęłyscie swoją inteligentną rozmowe to tytułu tematu:oIdealnie trafione w temat

jak masz miske i 2 jajka i włozysz jajka do miski to masz 2 jajka w 1 misce czyli 2 w 1

Gość saleminka8
podsumowanie takie.... To nie czytaj i nie zawracaj du... bo sama tak zrobiłaś,dajesz w dział ciąza...temat który tu nie powinien być ! Patrz na swoje błędy a potem mów innym co robią,jest ogólnydo tego nie sądzisz a zaśmiecasz dział ciąża...! tyle na ten temat wklejajcie dobrze linka proszę a Tobie co do tego ,zachowujesz się jak autor tematu "...przeciez sama w sobie nie siedzisz chyba ze 3 serca?nie bardzo rozumiem ja nie slyszalam zeby ktos mowil pisał/2 w 1 bedac w ciazy ew .....a teraz serca mam dwa...... nawet musi byc 2 w 1 a nie 3 w 1 :/ w jednej osobie masz 2je dzieci wiec 2 w 1 !!!! jak mozesz byc sama w sobie? nie musisz zmieniac stopki ja nie musze tego ogarnac swoim małym mozdzkiem -bo nieogarniam jak masz miske i 2 jajka i włozysz jajka do miski to masz 2 jajka w 1 misce czyli 2 w 1 ..." NIECH PISZE JAK CHCE,3 W JEDNYM JA ROZUMIEM TO W INNY SPOSÓB MA 2 DZIECIAKÓW-2 SERDUSZKA I SWOJE SERDUCHO TO 3 A DLA JEJ FACETA TO 3 W 1 I TYLE ciągniesz temat bez sensu i nie na temat-pogadaj sobie z autorem, bo też pisze w dziale ciąża i nie na temat,tak jak Ty Denerwujace to już jest a tymbarddziej takie coś. A niech ma i 100 w 1 i co stanie sie coś

Gość saleminka8
wklejcie dobrze linka prosze jak masz miske i 2 jajka i włozysz jajka do miski to masz 2 jajka w 1 misce czyli 2 w 1 2 orzechy w jednej łupince to 2w1 2 kamyczki w jednej misce to 2w1 2 zarowki w 1 lampie to 2w1 2 bounty w jednym opakowaniu to 2w1 a ona +dzieci to 3 i niech dalej tak myśli,ma do tego prawo dla jej faceta to 3 szczęscia w jednym !

Gość buaharowery dwa

Gość Carolina*
gryzelda współczuje, będziesz miala jazde dwoje , ja pierdziele, przewalone.oczywiscie wszyscy tu pewnie cie przekonuja że to podwójne szczęście itp. ale to sranie w banie, szybko sie przekonasz ze tak nie jest.

a jajko niespodzianka ????????????????????????? hmmmm czekolada i zabawka i jest 2 w 1