Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka012

z welonem czy bez?

Polecane posty

jak dziewczyny myślicie czy lepiej iśc z welonem do ślubu czy bez ? zaznaczam ze slub bedzie w sierpniu i tak myslalam ze moze cos we włoski włożyc jakies cyrkonie albo kwiatka moze? jakie sa teraz trendy? moze sie orjętujecie? prosze o odpowiedzi:)

Gość h.2.o
mnie sie za bardzo welon nie podoba, marzy mi się jakiś fantazyjny kapelusz, ale nie wiem czy sie odwazę

Gość idź nago
i pisze się "orientujecie"

welon bede miala ale tylkotaki krotki i upiety do gory, i raczej tylko w czasie slubu w kosciele na weselu zdejme :)

Gość kafeteria tra la la
ja tylko kwiatek wpięty w luźnego koka, welony mi się nie podobają, poza tym nie pasują do mnie

wszystko zalezy od tego czy ten welon bedzie pasowal do sukni...jezeli juz to na pewno bez lamowki:/ja nie jestem zwolenniczka welonow.nie podobaja mi sie absolutnie!

Gość nikkkaa
no mi tez nie bardzo sie welony podobaja :/ a poniewaz bede miala zwykla, prosta sukienke to chyba nie bardzo do niej welon bedzie pasowal. nawet bolerko nie pasuje ale co zamiast bolerka kupic zeby w razie czego nie zmarznac? bede sie modlic o slonce i upal :D

ja właśnie niedawno rozmawiałam z fryzjerka na tematmojej fryzurki na ślub i uprzedziłam ja ze własnie nie podobaja mi sie welony tylko moze zywego kwiatka moglabym wpiąc ale podobno juz wychodza z mody a na ich miejesce wpinaja czesto teraz cyrkonie np. Swarovakiego alno inne świecidełka juz przegladałam i ślicznie to moze wygladać... ale w takim razie co rzucac na oczepinach zamiat welonu../??? podwiązkę? bo bukietu trochę szkoda...;)

niestety ale chyba jak nie będziesz miała welonu to będziesz musiała rzucać bukietem :)

Gość h.2.o
u nas sie jeszcze podwiązką rzuca w razie czego