Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glizda81

ZWARIUJĘ, W MOJEJ FIRMIE SĄ SAMI FACECI, A WIĘKSZOŚĆ Z NICH TO TAKIE CIACHA

Polecane posty

Być kobietą, być kobietą.... buhahaha I pracować z samymi facetami, to sama przyjemność,ale nie do końca. Jak przetrwać i nie zwariować. Atmosfera jest super, to są fajni koledzy, ale kilku jest tak strasznie przytojnych i ja ciągle tylko myślę jacy oni są np. w łóżku, jakimi sa mężami, co lubia itp. Poprostu ześwirować można. Ja sama i 40 facetów. Hmmm Mam męża i córkę, a tu ciągle kuszą i kuszą. Wytrwam, już tyle czasu przetrwałam, ale tak kuszą, że mniam, mniam

Gość strzel se palcówe
jak cie pipa swędzi, zawsze przed pracą 🖐️

Gość nie puściłaś się
bo żaden cię nie chce

Gość moze to geje
zobacz

Gość ciukiemm
wojowniczy ty hipokryto :o

Gość zastanawiająca
wybierz sobie trzech najładniejszych i powiedz niech ciebie zerną na trzy baty w pysk dupe i cipe.Bedziesz wniebowzieta ja tak miałam

zastanawiająca tak czasami sobie myślę. A jestem przekonana, że gdybym ja chciała to już bym jakiegoś miała, ale narazie strugam cnotkę niewydymkę ;-D

Gość zastanawiająca
ale mówie ci spróbuj kiedys z takimi 3 przystojniakami naraz, nie zapomnisz tego nigdy!!! polecam, sprawdzone na mnie

Oj Glizda, był tu wczoraj jeden taki mięscizna który miał podobny dylemat. Grunt to sie nie dac, bo konsekwencje mogą być opłakane.

Gość autorka musi mieć masę
co tu duzo mowic, sadzac po stopce i temacie to tylko kwestia czasu przykre

Thyssen no wiem, że konsekwencje mogą być opłakane typu- rozwód z mężem,zmiana pracy, wolę nie ryzykować. Ale moaj wyobraźnia tak pracuje, że szok. I jak tu nie zwariować???

U mnie w pracy jest jeden wielki burdel, kazdy spi z kazdym, non stop wszyscy imprezuja, ale powiem szczerze, ze lubie swoja prace wlasnie przez ludzi.

ja też lubię i to bardzo i nie chciałabym jej stracić.Jak narazie nikt z nikim nie spał ;-) Jeszcze...

Gość jakis bardzo uczuciowy
co pracuje sie w firmie kurierskiej ;D:D

Gość jakis bardzo uczuciowy
takie to sa dopiero dziwyy idzie do pracy i o fiucie mysli od rana,

Gość cosmobella 2000
U mnie w pracy to samo - sami faceci i ja jedna. Pracuje w firmie projektowej, jestem inzynierem i dzien w dzien musze ogladac przystojnikakow a przeciez mam faceta. Powiem wszytkim paniom ku przestrodze - uwazajcie bo faceci to lepy na baby. U nas pracuje ja, i jednak sekretarko-kadrowa. Nie jestesmy szczegolnie piekne czy zgrabne ale jednak faceci na nas leca, opowiadaja nam o swoim zyciu prywatnym, zwierzaja sie, narzekaja na zony i szukaja pocieszenia. najlepiej w lozku. facetom ufac nie mozna a ja wiem to najlepiej bo mniej maz zostwil dla mlodszej, dla 18stki.

cosmobella to samo jest u mnie, też przychodzą na spowiedz i opowiadają mi o wszystkim co się u nich dzieje. Ja pracuję w firmie drogowej i prowadzę biuro. Puścić się nie mogę bo mnie wtedy zniszczą, ja to wiem. Ale pomarzyć nikt mi nie zabroni. Trzech i ja jedna, achhh dobrze ktoś powiedział, od rana myślę o kuta....

ja tez pracuje prawie z samymi facetami (sa 3 kobiety i okolo 100 facetow), sa tez w moim wieku i dobry mam z wiekszoscia kontakt ale jakos nie mysle o nich w innych kategoriach niz koledzy z pracy. mam super narzeczonego i tylko on na mnie dziala, jakos inni i w pracy i poza nia na mnie nie dzialaja i to chyba jest normalne

m a d z w związku przed ślubem to jest normalne, ale jak się jest po ślubie 6 lat, to już nie jest takie oczywiste.

A Wy cnotki niewydymki tylko prwicie takie umoralniające herezje, a tak naprawdę cieszyłybyście się jak by Wam koledzy z pracy dupę złoili. Ale pewnie Was nie chcą,a Wy wolicie siedzieć, żreć ciastka i obgadywać koleżanki zza biurka, lub zza ściany