Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gollm21

Moja dziewczyna to szmata

Polecane posty

Gość Gollm21

Jak był dzień kobiet i nie mogłem się z nią spotkać bo wychjehalem na mecz to poszła sobie ze swoim przyjacielem i kolegą na pizze. A w tym tygodniu bo też nie mialem dla niej czasu sobie wyszła z kolegą na spacer. Miło wy baby jesteście okropne i fałszywe

Gość jakby jeszcze bylo czym
no nie dziwne ze sobie poszla na mecz:D szkoda zeby miala w domu sama siedziec w DZIEN KOBIET idioto :o mam andzieje ze sie puscila z tamtym na pizzy i bylo jej lepiej niz z toba :D

Gość jakby jeszcze bylo czym
dodam jeszcze -5/10:(

Gość normalnie szooook
zbrodnię popełniła. -10/10 😴

Gość Gollm21
Jak tak można ma chłopaka a sobie z innymi się spotyka wielcy koledzi p przyjaciele. Niektórzy mają ważniejsze sprawy niż spotykanie się z wami jeszcze się do mnie czepiała że nie miałem dla niej czasu na dzien kobiet ;/ wielkie mi swięto

Gollm21 Jak był dzień kobiet i nie mogłem się z nią spotkać bo wychjehalem na mecz to poszła sobie ze swoim przyjacielem i kolegą na pizze. A w tym tygodniu bo też nie mialem dla niej czasu sobie wyszła z kolegą na spacer. Miło wy baby jesteście okropne i fałszywe Jak ją zaniedbujesz i nie masz dla niej czasu to się nie dziw. Z tego powodu kobiety zdradzaja facetów i faceci sa sobie winni. Lepiej poświęć jej wiecej uwagi, bo ktoś inny zajmie twoje miejsce.

Gość Trageeedia
jestes pojebany

Gość alison11
tez kiedys miałam takiego idiote, dobrze ze teraz juz inna sie znim meczy...bo szans na to zeby zmadrzał nie ma

Gość koles jest z tego rodzaju
fatów co to uwazają, ze jak ich nie ma kobieta ma siedizeć w domu i z tęsknotą wyczekiwać powrotu "ukochanego".😴

Gość koles jest z tego rodzaju
* facetów

Gość I agree
zgadzam sie z wojowniczym bimbalkiem. jak ja zaniedbujesz to co sie dziwisz. a zreszta nic zlego nie zrobila wg mnie. to juz nie mozna jej sie z nikim spotkac? w klatce jest czy co? jesli to zwykle spotkanie od czasu do czasu to nie widze w tym nic zlego. a ty sie lecz. wlasna dziewczyne praktycznie za nic ZA NIC szmata nazywac. ja bym cie juz rzucila za to. milego dnia.

Gość ja bo kto inny
tak jasne olewać, nie miec czasu a potem od szmat wyzywac pełen szacun dla zjebów!!!!