Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaa

po jakim czasie seks

Polecane posty

Gość agnieszkaaaa

Po jakim czasie zanjomości dziewczyna może isc z facetem do łożka , zeby on ją nadal szanował?

Gość agnieszkaaaa
ma ten problem odkad roztsaliśmy się z moim pierwszym facetem

Gość stara i glupia
ja mam 36 ,on 42 i tak sobie mysle kiedy pojsc na calosc, znamy sie 2 tygodnie

Gość moust
nie wiem jak facet z kobietą, ale u mnie dotychczas czas ten trwał ok3 godzin. Myślę że dziewczyna powinna przez jakiś czas kusić, może 3-4 spotkania, a dopiero potem. ALe to moje idealistyczne gejowskie podejście;p

Gość aniulka 1234
ja myślę, że czas na seks jest wtedy, kiedy oboje czujecie, że to tylko wzbogaci wasz związek, a nie go zniszczy. To indywidualna sprawa każdego człowieka, sztywne reguły są tu bez sensu.

szacunek a pójście do łóżka mają tyl wspólnego ze sobą, co końska dupa z batem

Gość mtjdmjtd
jesli jest miejsce i warunki to nawet na pierwszej randce

idziesz do łóżka wtedy gdy jesteś na to gotowa psychicznie i fizycznie! a poza tym co rozumiesz przez iśc do łóżka? macanki? oral? stosunek? czy anal może? a jak facet cie z tego powodu przestanie szanowac to ma coś z głową..jakos w drugą stronę niema pytań od facetów: kiedy mam iśc ze swoją dziewczyną do łóżka, po jakim czasie, żeby mnie nie przestała szanować?" eh głupie baba ze średniowiecznym mysleniem...najlepiej rozłóż nogi dopiero jak on ci POZWOLI:p

skoro się kochacie to po co ma cię przestac szanować chyba sex jest związany z miłością... o matko help!!!!!!!!!!!

a właściwie po co się tak spieszysz??? Niech cię cipka nie swędzi... Musici się poznać co z tego że on ci się podoba i z nim zaczęłaś chodzić jak go nie znasz.... nic nie napisałaś ile macie lat ile jesteście razem...

Gość agnieszkaaaa
ja mam 24

Gość agnieszkaaaa
Nie chodzi mi o jakiegos konkretnego faceta tylko ogólnie. z jednum poszlam na 3 randce i juz sie nie odezwal aja troche moralniaka po tym mialam

agnieszka..i niepotrzebnie..on z pewnością moralniaka nie miał.. to faceci wymyslili że kobieta musi byc bardziej cnotliwa i bardziej czysta i powściagliwa niż facet...takie myslenie jest głupie;)

Gość agnieszkaaaa
Wiem no ale troche szkoda mi bylo ze juz sie nie odezwał

Gość agnieszkaaaa
Dla tego postanowiłam nie popełnic tego błedu drugi raz. Z następnym facetem spotykałam sie 3 miesiące. Ale gdy w ciągu tych 3 miesięcy do niczego nie doszlo to sobie odpuscil

dziwię ci się jak można iść na 3 randce z facetem do łóżka przecieżjeszcze nie jesteście ze sobą związani nie znasz go na tyle żeby wiedzieć czy chce z Tobą być... Trzeba się poznać zbliżyć dużo rozmawiać a nie tak hop siup Zacznij inaczej myśleć bo jak dla mnie to naprawdęza wcześnie...

jak odpuścił bo w ciągu trzch miesięcy nic nie było to nie masz czego żałować:) ja z moim też ok po trzech miesiącach i jestem z nim 4 lata:)

Gość agnieszkaaaa
sandrat a ile mieliście lat w tedy?

z tego co pisze to chyba nie chce się bawić... tak wywnioskowałam miałam 21 lat :)

Gość lalalalalalalala
ciebie zaden nie bedzie szanowac bo ty juz sama zadajac to durne pytabnie pokazujesz, ze twoje zycie i tok myslenia zalezy od opinii innych, wspolczuje.

Gość palusia *
Ja chciałm to zrobić chłopakiem to za 2 naszym spotkaniem a on powiedział że mnie kocha i nie chce mnie skrzywdzić moją nieumyślością więc tego nie zrobiliśmy. W końcu na 3 spotkaniu przespałam się z nim ijesteśmy nadal ze sobą jużponad rok.

Gość malaemm
na 4 randce cóż, nie mogliśmy się powstrzymać:D

Możesz iść kiedy chcesz ale zawsze musisz być przygotowana do ewentualnej porażki. Ja poszłam po 2 tyg - jestem już z nim 1,5 roku. I niedawno się dowiedziałam, że on nie potrafiłby długo czekać na kobietę... na mnie również - bo miłość przychodzi z czasem... I wiesz co? gdybym się z nim teraz rozstała i trafiła na innego, który chciałby czekać X czasu - pewnie długo bym nie wytrzymała. Seks jest ważny. I wszystko zależy od twoich potrzeb i od tego jak facet na Ciebie działa. Aha i co jest najważniejsze? nie nastawiać się po 1 nocce na ślub, dzieci i piękny związek do końca życia.