Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poratować

śmieszy mnie jak mówia o swoim brzuchu- ciążowy

Polecane posty

Gość planująca rodzić
powiększenie tego czy owego to różnica. powiększona macica czy worek z flakami to kolosalna różnica:P

Gość hi ha he hy
5 tydzień i czujesz sie ociężała??? :) to co będzie w 8 m-cu?? :D

Dajcie spokój, dziewczyny. Niech sobie podziwiają brzuszki ile chcą... przeciez nie można im tego zabronić!

Gość no fakt hormony na mózg padają
taaaa powiększony na skutek ciąży tylko że "na skutek ciąży" laski też zazwyczaj więcej na kanapie wylęgują się i częściej zasuwają w stronę lodówki....

Gość dadssda
Poratować, maasz merytorycznie rację Ale jak się ciesza, to co w tym złego?Niech się z tych flaków cieszą, w końcu grunt to byc szczęśliwym

Gość panicznie bojąca się
Ja tez codziennie patrzę, i tez mam wzgórek łonowy powiekszony przez macicę, nadal mam jednak talię, nie utyłam, super wyglądam, nie wyglądam na cięzarna i nie narzekam na zylaki, bóle krzyża itp. A patrząc na mój powiększonybrzuch przez flaki zastanawiam się kiedy wreszcie ten brzuch bedzie tak duży ale przez macice a nie przez te jelita.Ponoć w 5 miesiącu juz flaczyska powinny wrócic do stanu sprzed ciązy- czyli nie będą juz tak rozpulchnione. Zostaną przesuniete nieco przez macice w górę. No ale co ja będe robiła wykład.

Gość paszkowy węzeł
racja .Macica jak powiekszy się będzie uciskała flaczki i inne narządy - wtedy będzie jazda. W 5 tc masz czuć się juz ociążała? A co będzie potem? Moze zabardzo przesadzacie z ta ciążą?

Gość nieromantyczna
poratowac- naprawde sadzisz ze kobieta (czy to nastolatki choc nie wiem skad ten wniosek czy dojrzale kobiety) w ciązy nie interesuje sie rozwojem dziecka i swoim organizmem??? ja jestem w 4 miesiacu a przeczytal juz chyba wszystko co bylo mozliwe łącznie z przestudiowaniem kalendarza ciazy tydzien po tygodniu obejrzeniu setek zdjec 2D 3D 4D z każdego tygodnia ciązy itd. a ze ty poznałaś słówko "progeteron" nie upowaznia cie to osądu że jeśli szczesliwa kobieta emocjonuje sie powiekszony brzuch jest nieukiem i posiada elemantarnej wiedzy o rowoju ciazy. niech nazywa sobie ten brzuch ciązowym a co tam wolno jej? wolno jesli tak wlasnie chce!

Gość hi ha he hy
dlatego śmieję się cały czas :D jak można mowić w 5 tyg.że jest się ociężałym. Czuję że ta osoba zamęczy wszystkich koło siebie z powodu swojej ciąży :D Nie przesadzajcie dziewczyny, dziewczynki i kobiety!

Gość jakTOtakkkkkkkkk
ojjj, wyczuwam w Pani założycielki tego topiku jakies zle fluidy do ciężarnych?!!? :D:D:D to pewnie przez jakąś ciężarną, która chciała usiąsc w autobusie na Twoim miejscu? albo może Ty chcesz miec dziecko a ci nie wychodzi albo masz partnera do dupy, który nie pracuje, wyzywa sie na Tobie a cale Twoje żcie jest do kitu... i próbujesz sie wyzyc na kimkolwiek, akurat masz dzisiaj chęc na ciężarne kobiety... a jutro przyjdzie czas moze na blondynki, a w niedziele na inwalidów... :D niezła jestes

Gość paszkowy węzeł
Kiedys byłam na forum slubnym. Laski podniecały sie kokardeczkami, złotymi literkami na zaproszonkach, na torcikach z wisienkami, na sukieneczkach, która lepsza, która ma lepsze buty, a gdzie je kupiła, a jaki zespół, a jaki wzorek na zaproszeniu, a czy kokardka na zaproszeniu ma byc złota czy niebieska, czy kwiatek pasuje do czarnych czy blon włosków....mdłości same. A tu teraz te laski podniecaja się nad brzuszkami ,których nawet nie widac gołym okiem.Potem jak urodza będa pytania,czy moje dziecko ma to czy tamto,adlaczego zrobiło niebieska kupeczkę, a dlaczego bączki smierdzą? a czemu jest łyse?a czemu ma włosy. idiotki jednak nie powinny rodzić i wychodzić za mąz

Gość jakTOtakkkkkkkkk
ale w was nienawisci... aż kipi... fuuu!

Gość poratować
czytaj posty- jestem w 4 miesiącu ciąży. Nie wyrzywam się ,ale douczam by mylnie nie mylic brzucha z flakami z brzuchem macicy

Gość jakTOtakkkkkkkkk
i jak w TYM kraju ma byc dobrze?? jak??? to wszystko przez to, że do kościoła nie chodzicie i na msze nie dajecie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D a hahahahaha

Gość idiotki zawsze będą drażnić
bez względu na topic

Gość hi ha he hy
To nie sa idiotki, tylko osoby które nie mają żadnych innych zajęć.

Gość dadssda
O Jezu, bo i co z tego, ze czuje sieocieżała? Chodzi jej pewnie o to, ze do tej pory była zawsze swieżutka i pełna energii, a teraz ją przymula i jest zmęczona. Nie czuje sie ociężała z powodu wagi.

Gość etnika
Nie no, naprawde sa kobiety , które w 3 miesiącu uważają,że mają brzuch ciążowy? ja jestem w 3 miesiącu a moja macica powiekszyła sie dopiero minimalnie,a wasze macicy sa juz tak wielkie? To chyba musze popytac doktora dlaczego w 3 miesiącu nie mam takwielkiej macicy jak koleżanki:)

Gość jakTOtakkkkkkkkk
ale niech sobie myla, niech sie masują po tych ''flakach'', niech gadaja z własnym pępkiem, niech robia wszystko to na co maja ochotę. ty jestes inna, jestes realistka, tobie nikt niczego nie narzuca i cie nie poucza. ty tez zostaw je w spokoju, niech sobie zyją tak jak chcą :D wrzuc na luz i daj im wolną wolę i flaczki wypchniete :D peace :D

Gość nieromantyczna
poratować - to "mylnie nie myl " jak to cudnie ujęłaś szczecia kobiet ciezarnych z ich niedouczeniem hehehehe

Gość paszkowy węzeł
etnika spokojnie. jestes normalna, to one mylą flaki z macicą:D Może dziś wreszcie zerkną na google i poszperają:D

Gość Carolina*
baby sa ogólnie głupie, nie wiem z czego tu sie cieszyć.Ciaża to najgorsze 9 miesiecy w życiu, wiem po sobie, nie zebym zazdrościła bo sama nie nawidze bachorów, najpierw sie wygląda jak kaszalot i naprawde nie ma sie z czego cieszyć.

Gość poratować
ale ja im daję wolna wolę, nie odbieram, mnie tylko to smieszy i dziwi tak jak pisałam w poście. Poprostu dziwi mnie to ,że głaszcząc się po flakach rozmawiają z nimi jak z dzieckiem:d

Gość jakTOtakkkkkkkkk
armagiedoooon, istny armagiedooon!!! ale ludzie to jednak mają problemy? naprawde ktoś jest w stanie porównac dziecko do flaków??? nosz kurwa,, co wy tu pierdolicie??? dewoty pojebane!!!!! za pacierze sie wziąc a nie za dzieci rodzenie dołodupce jedne :D:D:D:D:D:D

Gość jakTOtakkkkkkkkk
to jednak zajrzy na te google, i poczytaj obie od którego tygodnia dziecko w łonie matki zaczyna słuchac i słyszy to co sie do niego mówi... pozniej po porodzie odróżnia głos matki od innych głosów! ale jak dla was dziecko to kupa jelit i flaków to sorry! a te cipa która pisała, że dziecko to bachor i wzystkich ich nienawidzi to jest frustratka nr1! pewnie urodziłaś dziecko w wieku 17 lat i na imprezki nie mogłaś wyjsc! w pismie śietym jest wszystko napisane jak zyc, czuc :D:D:D:D

Gość nieromantyczna
fakt ze armagiedon hehehehehee a niech sobie mówią do flaków przynajmniej wtedy są szczeliwe spokojnie wyluzowane a dziecko napewno wyczuwa dobry nastroj mamy i o to chodzi! lepiej ze sie juz podniecaja brzuszkami i mowia jak do dziecka niz mialy by byc wyrodnymi matkami w przyszlosci nie zajmujacymi sie dziecmi a potem wyrastaja z nich degeneruchy jedne hahahhaaa

Gość eustaszia
masując brzuch w miejscu gdzie sa jelita głupota jest mówić; głaszczę moje dziecko.Dziecko jest tak małe ze nie czuje tego. Jest na samym dole, anie tu co flaki:)

Gość misiabela kąfacela
jak to tak -> przeczytaj uważnie, co zostało napisane Nikt nie mówi, że tam nie ma dziecka, a same flaki. TYLKO że dziecko jest tak małe, i macica tez, że to, co widac na zewnątrz, to nie dziecko w macicy, tylko flaki. Teraz już zrozumiałas? czy trzeba jeszcze raz?

Gość jakTOtakkkkkkkkk
nieromantyczna tak jest!!! jednak troche romantyczna jestes :P

Gość emicut
:D mówi do flaków jak do dziecka hahahha dobre.tak właśnie one robią.Zaraz sie pomacuje po jelicie cienkim i powiem do niego jak do dziecka:d nie no bez jaj - kurde laski bez jaj. W 4 miesiącu nie mozna mówić do dziecka bo jest za małe,a do flaków owszem, gadajcie ile wlezie:d