Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bochenka 28

Kupa aż na plecach-problem z pampersami

Polecane posty

Gość Bochenka 28

Witam.Mam problem z pampersami. Choćbym nie wiem jak zapinała syn je przesikuje albo jak zrobi kupę ta zaraz ląduje aż na plecach. Więc mam co dziennie masę prania. Już nie wiem co źle robię może coś doradzicie?

Gość wezwijcie lekarza
może zakładasz tył na przód? ;-)

Gość czyzby grypa
wezwijcie lekarza- wezwałas juz do siebie lekarza?

Gość svsdfvs
ja tam dawno się z niemowlakiem nie zetknęłam ale pamiętam że kiedyś to się niejednokrotnie zdarzało i było normalne... no bo tak na chłopski rozum: dziecko osrało się na rzadko, leży i trochę się rusza, no to chyba szczelną taśmą musiałabyś je oklejać żeby ta kupa się nie rozpłynęła trochę

Gość Carolina*
faktycznie masz problem, msz cel w zyciu jak diabli

Gość erniczek
carolina ma z wszystkim problem, moze to syndrom staropanieństwa?

Gość Bochenka 28
Kupiłam już większy rozmiar i zmieniałm już chyba z 4 firmy i dalej to samo. Mały nawet się nie rusza a kupa i tak na plecach. Cóż chyba nic mi nie pozostania tylko czekać aż zacznie jeść stałe pokarmy może potym te kupy się zmienią.

Gość uhouse
Spróbuj Huggid super flex - nie wiem jak się nazwę pisze ale chodz mi o te przewiewne.

Gość jesli uzywasz oryginalnych
pampersów to sie nie dziwię są do DUPY! ciągle tylko prałam z kupy i dziady z ciuszków sie robiły przeszłam na dada z biedronki i jest super! mają duzo wkładu są porządne a nie te oryginalne drogie a tyle wkładu co nic co za dziadoska przereklamowana firma

a wiesz, ze chcialam zalozyc dzis podobny temat o pampersach?:Otez sie zastanawiam czy to ja cos robie zle, czy co. zapinam jak kazde inne pieluchy, zmieniam w miare potrzeb, rozmiar odpowiedni, a mala prawie kazdego ranka ma zasikana pidzamke:Ojuz kiedys ich uzywalam jak byla mlodsza, potem przerzucialm sie na pieluchy z tesco na ktorych nigdy sie nie zawiodlam, a teraz mama kupila mi pampersy i znowuuu jazda:O

a dzisiaj rano pampers niemal suchy, raz sikniety, ja cala happy ze choc raz sie udalo, po czym na moich oczach widzialam, jak ten pampers zaczal przeciekac na przescieradlo:(:(:( i kurcze zeby byl chociaz nie wiem jak zasikany, ale ta pielucha byla niemal sucha!:Odo dupy z oryginalnymi pampersami. autorko nie czekaj cierpliwie na stale pokarmy tylko zmieniaj firme pieluchowa! ja polecam fioletowe tesco.

U nas był problem z 1. pampersa, każda przesikana :( Przy dwójkach tylko czasami się zdarzyło. Teraz używamy trójek, tylko raz kupka wyleciała, ale zrobił duuuuuuużo. Albo zmień pieluszki na inne albo kup większy rozmiar.

mi tam oryginalne pampersy nigdy nie przesiakly chocby nie wiem jak byly zasikane za to huggiesy owszem i to notorycznie... jak widac dla kazdego cos innego sie nadaje... a pieluch uzywacie takich z gumkami z tylu??? dopoki uzywalam pampersow tych bez gumki to kupie tez sie zdazalo uciekac ale odkad uzywamy te z gumka to juz nie ucieka... inna sprawa ze kupy tez sa juz inne bo mala je juz stale pokarmy a nie sama piers...

Gość Bochenka 28
Mam teraz Huggiesy premium super flex i kupa na plecach, to samo było przy pampersach orginalnych, trochę lepiej było przy babydream z rossmana ale kupki też się zdarzały na plecach, mały ma 5 kg używam pieluch od 5-9 kg, chyba wypróbuję dada z biedronki ale większe bo te 3-6 kg mam i wydają mi się za małe. nawet gumki z tyłu w tych pampersach nie pomagają :(