Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renika

konkurs pampers - nasze zdjęcia

Polecane posty

Głosy oddane, tylko na bobovita nie,bo nie minęły 24h a to fakt że na bebiko i bobovite sie lepiej oddaje głosy bo nie ptrzeba zadnego kodu wpisywać jak na pampers :) Na Lekko można ogólnie oddać tylko 1 głos, codzień się tam nie głosuje Pozdrawiam i udanego dzionka wszystkim życzę :D

seszensue - dziwnie z tym lekko bo doczytałam regulamin i wyraźnie jest napisane ze mozna oddac jeden głos dziennie:(

kliknięte z listy i pod listą ale dziewczyny jak jestescie na liscie to nie dodawajcie specjalnie jeszcze raz jak piszeice ze kliknełyscie bo ja potem w to wchodze a tam głos oddany... pozdrawiam i dziekuje!

ODDAŁAM GŁOSY ALE BEZ BICIA POWIEM ŻE TYLKO NA TE ZDJĘCIA KTÓRE OSOBY TU WCHODZĄ I NAPISAŁY ŻE ODDAŁY GŁOSY. W TABELI NAS JEST CHYBA Z 20 A U SYNKA DOSZŁO CHYBA 6 GŁOSÓW.

A JA DZISIAJ MAM TO SZCZĘŚCIE ZAGŁOSOWAĆ 2 RAZY A WIĘC głosuje i na wasze dzieciaczki.

glosy ode mnie codziennie ida na drapiezna Zosie,wielkookiego;),na Kasie i dla seszensue jako rewanzyki ;)

witam, głosiki oddane na wszystkie dzieciaczki bez wyjatku:) bobovitka pojdzie pozniej rudamaxi - a dla mnie rewanż to co???? ja glosuje na was codzinennie wiec nie rozumiem dlaczego robisz takie wyjatki????

🖐️jak kazdy sobie wybiera komu ma oddac głosy to bezsensu taka zabawa,skad wiesz ruda kto daje na twoje dziecko glosiki

wyjasnilo sie dlaczego niektore z nas narzekaja na mniejsza liczbe glosow, ja nie wybieram dzieci na ktore mam glosowac tylko lece po koleji.

Ja głosuje bez wyjątku nawet znalazłam krówkę ,która ma mało głosów a jest na początku str.i na Ncodema.A na Ciebie ruda głosuje,poniewaz udzielasz sie na majówkach 2007 a ja kiedys tez z nimi pisywałam kiedy byłam w ciaży z Kajką .Głosujemy na wszystkie dzieciaczki ,ponieważ po to zostało założone te forum.....to się nagadałam.Zagłosuje pózniej bo przez ten czas i mi się poprzewracała

zAKLIKANE OPRÓCZ BOBOWUTY :) POTEM rUDAMAXI, SZKODA,ŻE DO MNIE NIE IDĄ, BO JA KLIKAM bez wyjątku i codziennie :(

Mama82 nie da się zaglosować na Twoje o2 :(. I dzisiaj i wczoraj pokazuje się komunikat: Możesz oddać jeden głos na dane zgłoszenie. U nas dzisiaj chyba żaden głos przybył.

Gość Patka5552
hEY! jA TEZ KLIKAM NA WSZYSTKICH.CHYBA ZE STRONA MI NIE WCHODZI.pOZDRAWIAM!

Gość Patka5552

Anabelkaaa - wiem wiem ...z tym o2 jest cos nie hallo bo jasno w regulaminie jest napisane o jednym glosie dziennie a tu okazuje sie ze mozna dac jeden tylko w ogole. jednym slowem lipa....wiec dziewczyny dzieki za dobre chcecia ale z tym LEKKO dajcie juz sobie spokoj bo chyba z tege rezygnuje:(. Dziekuje raz jeszcze!!!

jesli uwazacie ze ie ma sensu mozemy zostac przy tej wczesniejszej.

mozemy zrobic nową liste. mi jak narazie przybyły 3 głosy... Ja zagłosuje pózniej

mateuszka,kasie,wielkookiego;) i panterowata Zosie poszlo;) Seszensue moja niunia tak sie smiala z Mateuszka ze boki zrywalismy i tak sie zmeczyla ze zasnela na dywanie jak sie bawila;)

dziewczyny jakis czas temu usunelyscie mnie z listy choc klikalam wiec zaczelam klikac tylko na tych kogo znam i wiem ze sie rewanzuje,zaraz odklikam tym co mowily ze glosuja na moja corcie;)

rudamaxi - gdybys glosowala i zagladala codziennie to wiedziałabys ze nikt Cie z listy nie usunal tylko byla stworzona nowa i kazdy sie dopisywal od nowa a to tylko dlatego ze wiekszosc mam zostawila tylko swoje linki i juz sie tutaj nie pojawia aby glosowac

mama82,gawel i anabelka macie glosiki ode mnie anulka odbierz meila i odpisz;) Milej niedzielki zycze Mama fakt faktem nie ma mnie w tabelce za pierwszym razem zostalam wpisana w tabelke bo mi zle wchodzil link.Ok dla mnie jest jest tak jak jest i niech tak jau zostanie kto chce to mnie znajdzie;) Ja tez juz wiem na kogo mam glosowac mam sciage na kompie teraz juz uzupelniona;)

hej dziewczyny:) zaraz oddaje głosy i standardowo proszę o głosy na mojego synka:)

rudamaxi - przeciez kazda z nas sama sie dopisywala do tabeli wiec czemu tek nie zrobiłaś? nie powinnas mniec pretensji ze ktos cie usunął bo wszystkie wpisywalysmy sie na nowo.

Rudamaxi dzięki za głosy, fajnie że mój Mati polepszył Wam humorki :) Zaraz na Wasze dzieciaczki zagłosuję Pozdrawiam To robimy nową listę czy nie??