Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renika

konkurs pampers - nasze zdjęcia

Polecane posty

Senszue ,ale muszę Ci powiedzieć ,że Twój dzidziuś boski jest a ten śmiech:D Mój też tak podobnie się śmieje:DA właśnie nie wiem czemu ,ale tylko Twoje bebiko mi się otwiera innych nie

Czarnulka, dziękuję:) przybył głosik, pewnie że boski śmiech:D niech żałują Ci co nie oglądali mojego filmiku :P

Dzisiaj startowałam z 136 głosami teraz mam 142 wiec jest ok .Najlepsza lista jest na str,8 póżniej szukam nowe dzidzie .Bebiko też mi sie otwiera........dla mnie to tylko zabawa🖐️

Gość mama82
seszensue juz powinnien dojsc, sorki ale nie zawsze otwiera mi sie Twoja stronka

Seszensue, ja głosowałam ok 11, więc musiało ci przybyć. Zaraz kliknę w nowe linki i liczę na odwet!

Seszensue, ja głosowałam ok 11, więc musiało ci przybyć. Zaraz kliknę w nowe linki i liczę na odwet!

Gość kurka wodna no no no

no wiedziałam... tylko Zocha na końcu dobrze działa... jak ktoś się będzie dopisywał, to może poprawić? bardzo proszę, ja muszę obłaskawić panterę :)

Gość mama82

seszensue: dziękuję w imieniu Zochy :) mama82: dzięki za poprawkę, a co do liczby głosów, to ja tam się nie znam na internetowych oszustwach, ale to na kilometr śmierdzi... czego to ludzie z chęci wygranej nie wymyślą... żałosne...

Gość mama82
chcialam jeszcze dodać że ta Twoja Zocha przeurocza jest:)

nikt nie usuwal , stworzona zostala nowa lista poniewaz niektorzy na poczasku zostawili tylko linki i cisza wiec wiadomo ze glosow na pozostale dzieciaczki nie oddaja.:)

mam pytanko z innej beczki, chcialam aby moj mail byl niewidoczny, w ustawianiach kasuje a na forum widac? jak to usunac?

WITAM KOLEŻANKI:) zaraz oddaje głosiki. mama82 skasuj go w ustawieniach i moze się wyloguj,później znów zaloguj i zobacz:)moze się uda.

asiaWawa dzieki, juz dalam rade:) a teraz biore sie za glosiki:)