Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renika

konkurs pampers - nasze zdjęcia

Polecane posty

Basia glosik poszed czekam na rewanz Pampers odfajkowany nie wiem czy dzis wytrwam do polnocy bo padam na twarz narazie nie moge jeszcze glosowac na bobovite MikolajKacper-ciocia dziekuje za podpowiedz wczesniej jakos nie zauwazylam ze tam jest spacje;)

Gość olcienia
Witam!!! Udało się zagłosować na wszystkie dzieciaczki pomimo,ze mamy dzisiaj 21:) bobo wieczorkiem. pozdrawiam

właśnie też zauważyłam,że można jeszcze głosować :) więc zaraz oddam głosy,a bobo wieczorem :)

hejka, kiedy w koncu ten konkurs sie konczy? no i któż śmiał przegonić modelkę Łucje?:) niezly wynik:)

na bobovite zaglosowalam wczoraj juz ostatkiem sil ale tu juz nie mialam sily o tym kliknac;) a teraz ide glosowac na rosniemy razem

wiecie co pomalu zamykaja bo na dzieciaczki w kategori 0-5 miesiecy nie da sie juz glosowac Pozostali maja po glosiku

Hej jeszcze można głosować więc zagłosowałam, tylko już na maluszków nie można :(

Gość olcienia
Bobowita doklikana:) Pozdrawiam!!!

Dzień doberek wszystkim! My równiez dziękujemy za wszystkie głosiki i zyczymy wszystkim powodzenia. Przydałaby się teraz nowa lista z samą bobovitka:) Oczywiście będę wpadac aby oddac głosiki, przyzwyczaiłam sie i brakowało by mi tego:) Miłego dnia Wam życzę!

Ps. Zapomniałam podziękować wszystkim za głosiki :) Przyłączam sie do prośby o nową listę bobovity :)

Ja takze wszystkim forumowym ciociom dzieeeeeeeeeeeeeekuje za oddane glosy. U mnie 11 dni do komuni syna a ja wygladam tak:O

mimo że konkurs pampersa się skończył to i tak będę was odwiedzała i oddawała głosiki. Dziś zrobione

Gość pod zmienionym nickiem
zagłosowane :) miłego dnia życze ;)

dziekuje za glosiki Anabelka,czarnulka i kasia macie glosiki mam nadzieje ze sie rewanzujecie;)

dziś też kliknięte, ale od jutra nie mam netu (przebudowa domu) i wyprowadzam sie tymczasowo, więc..... do następnego..napisania :)