Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renika

konkurs pampers - nasze zdjęcia

Polecane posty

Gość 2kati
ZAGŁOSOWAŁAM NA WSZYSTKO :)

Gość olcienia
Zagłosowane na Karolka:)

Glosiki poszly na rosniemy ,bobowita potem bo teraz za wczesnie i nie moge;) Werson masz i moj glos i teraz czas na twoj rewanz

bobovita tez odfajkowana;) zaraz ide podac Konradkowi lekarstwa i ide wreszcie spac:)

Gość olcienia
Pampers zagłosowany,bobo pożniej. Pozdrawiam:)

Bobovita mi nie wchodzi bardzo dlugo otwiera sie stronka i nie chce mi zaladowac :( nie wiem czemu wczoraj byl ten sam problem pampers wszystko zaglosowane :)

Witam juz weekendowo:) Wszystko zaklikane Werson - a Ty głosujesz czy tylko linka zostawiasz?

witam pampers klikniety bobovita pozniej bo jeszcze nie minelo 24 godziny od ostatniego mojego klikania:D Wiecie co? Klikam codziennie do znajomych by klikali pisza ze ok juz puscili i tak dzisiaj kliknelam do 30 osob a głosow dzisiaj mialam rano 1911 a mam 1933;) Ja juz po malowaniu i posprzatane jutro facet konczy klasc korek w ganku i zostanie mi posprzatac garaz i pralnie i bede gotowa do komunii:D

Gość olcienia
Bobovita doklikana:) Miłego wieczoru!!!

oj to szybciutko :) ja mieszkam w uk wiec nie bedzie tloczno to i sie nie napracuje za bardzo :p

Gość olcienia
Pampersik zagłosowany, bobovita wieczorkiem. Pozdrawiam serdecznie!!!

Chcecie sie posmiac Cos o dzieciach do poczytania...... Przy Pierwszym dziecku: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę. Przy Drugim dziecku: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Przy Trzecim dziecku: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami. _____________________________________________________ Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży. ______________________________________________________ Ciuszki dziecięce: Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę. Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego? ______________________________________________________ Płacz: Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku. ______________________________________________________ Gdy upadnie smoczek: Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. ______________________________________________________ Przewijanie: Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. ______________________________________________________ Zajęcia: Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp. Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. ______________________________________________________ Twoje wyjścia: Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. ______________________________________________________ W domu: Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. ______________________________________________________ Połknięcie monety: Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. _____________________________________________________ Prześlij to wszystkim, którzy mają dzieci lub znają kogoś, kto ma dzieci lub sami byli dziećmi! WNUKI: Nagroda od Pana Boga za nie zamordowanie własnych dzieci.